Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: Jak ztišit SCSI disk???

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele Mojda
    Vliv
    284

Standardní Jak ztišit SCSI disk???

Mám SCSI disk zapojenej k ISA SCSI řadiči, existuje nějakej způsob, jak ho ztišit Hitachi feature tool mi scanuje pouze IDE řadič, je něco co si najde SCSI disk na přídavném řadiči

Standardní

mě scanuje feature tool i SCSI

EDIT:
    1) sem si to spletl s Drive Fitness Test....
    2) imho tyhle disky nemaj žádnej AAM už z toho důvodu, že to je disk podle "SCSI specifikace" ne "ATA-6 specifikace"

Vliv
    284

Standardní

Citace Původně odeslal Kukla Kuklovič

EDIT:
    2) imho tyhle disky nemaj žádnej AAM už z toho důvodu, že to je disk podle "SCSI specifikace" ne "ATA-6 specifikace"
    No já si to myslím taky, doufal jsem že to nějak jde. A nějaká HW záležitost by nebyla Celkem píská a chroptí, celej pc jsem zabalil do deky a valně to nepomohlo...

Standardní

Citace Původně odeslal Rhapsody

EDIT:
    No já si to myslím taky, doufal jsem že to nějak jde. A nějaká HW záležitost by nebyla Celkem píská a chroptí, celej pc jsem zabalil do deky a valně to nepomohlo...
    HW pořádně připevnit ke case, nebo třeba něčim vypodložit...

Standardní

Tady zřejmě nějaký řešení nenajdeš, všechny SCSI jsou výrazně hlučnější, než IDE disky.
    Práce není žena, sama se neudělá...

AMD64 X2 4800+, 2GB DDR2 800 A-DAta, Asus M2N SLI nforce 560, Samsung 400GB SATA2, Hitachi 400GB SATA, Samsung 250GB SATAII, NEC 3520, Lite-On SH 16A7S,Sapphire HD 2600Xt pasive, Enermax 460W, Acer AL1923 19" LCD
    notebook: HP OmniBook 6000 700MHz, 256MB, 20GB, Ati Mobility 8MB

Vliv
    284

Standardní

No že jsou všecky hlučnější vim, ta mrcha je dost slyšet, jak se točí - píská to...
    Krom toho taky topí jako ďábel, snesou scsi disky víc než ide Mám na sebe napláclý ide wd (850MB) a tu IBM scsi (4,5GB). IBM dosti topí a zahřívají se navzájem s wd, je to dle odhadu dost přez 50°C, fakt horký

Standardní

SCSI disky topěj nejvíc ze všech, takže částečně jsou na to zvyklý, ale pokud můžeš, tak je dej dál od sebe...člověk nikdy neví - obzvláště když už je to takovej stařík

Standardní

SCSI disky topěj nejvíc ze všech, takže částečně jsou na to zvyklý, ale pokud můžeš, tak je dej dál od sebe...člověk nikdy neví - obzvláště když už je to takovej stařík
    jo a to ještě nemáš w Case zabudowaný můj Seagate o welikosti 2x5,25" s asi 30W tepelným rozptylem a pořádným hukotem
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Standardní

Citace Původně odeslal Airwolf
    jo a to ještě nemáš w Case zabudowaný můj Seagate o welikosti 2x5,25" s asi 30W tepelným rozptylem a pořádným hukotem
    nemáš fotku to bych chtěl někdy vidět...

Standardní

hmmm...to bych musel wědět kde jsou fotky z LANParties...tam to bylo focený když byl wenku...ale neboj...za chwíli je (snad) další LANka a tam to wyfocený bude
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Standardní

hmmm...to bych musel wědět kde jsou fotky z LANParties...tam to bylo focený když byl wenku...ale neboj...za chwíli je (snad) další LANka a tam to wyfocený bude
    tak to ani nebudeš muset fotit, páč jestli bude další OC.cz LANParty, tak tam určitě budu taky...

Standardní

No že jsou všecky hlučnější vim, ta mrcha je dost slyšet, jak se točí - píská to...
    Krom toho taky topí jako ďábel, snesou scsi disky víc než ide Mám na sebe napláclý ide wd (850MB) a tu IBM scsi (4,5GB). IBM dosti topí a zahřívají se navzájem s wd, je to dle odhadu dost přez 50°C, fakt horký
    Tak ty disky dej od sebe - ten co víc topí bych dal do 5.25 pozice
    Celeron 433@540 384 MBRAM,GeForce4MX440
    AMD 200@233 64MBRAM,Voodoo1

Vliv
    284

Standardní

Citace Původně odeslal msedlin
    Tak ty disky dej od sebe - ten co víc topí bych dal do 5.25 pozice
    Bych musel mět redukci, udělám to jinak, mám doma takovou celkem supr stavebnici, která se na to šikne, přidělám to o něco níž....

Standardní Re: Jak ztišit SCSI disk???

Mám SCSI disk zapojenej k ISA SCSI řadiči, existuje nějakej způsob, jak ho ztišit Hitachi feature tool mi scanuje pouze IDE řadič, je něco co si najde SCSI disk na přídavném řadiči
    je to sice dost o drzku, ale videl jsem v nejakym casaku HDD v igelitaku potopenej do nadoby s vodou. Izoluje hluk a trochu to chladi. Ja osobne bych na to ale nervy nemel

Vliv
    284

Citace Původně odeslal Decase
    je to sice dost o drzku, ale videl jsem v nejakym casaku HDD v igelitaku potopenej do nadoby s vodou. Izoluje hluk a trochu to chladi. Ja osobne bych na to ale nervy nemel
    uff, tak to je na mě taky moc

Citace Původně odeslal Decase
    uff, tak to je na mě taky moc
    mno ale pokial sa podari zabezpecit nevodivost tak neni problem .. alebo sa mylim? zeby to vadilo tej diere co byva na hdd (neviem ci este stale) pri ktorej bolo do not cover?
    MadCap
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Vliv
    284

Standardní

No tak to fakt nevim, jestli disk potřebuje "dejchat" IMHO ne...

imho jo. vyrovnava to tlak uvnitr disku a ty dirky tam nebyly pro nic za nic. starych SCSI jsem mel tuny a nejhorsi bylo to jejich sileny pisteni. Muzes si na to poridit nejakej box ala silentmaxx, jenze za tu cenu uz mas novejsi, relativne tichy 18GB/10K SCSI i s U160 radicem.

Skoro 4 roky stary thread
    1: Asus P2B 1.10 • Celeron 1100@1364/1.8V • 512MB SDRAM • Samsung SP1213N+WD AC28400 • Toshiba XM-6402B+SD-M1212 • PowerColor AR2L Radeon 9100 64MB • 3C900-Combo • Bt848A • ASB-3940UA • AWE-64 • DTK PTP-3007 • VisionMaster 405 • Umax UC630 • Star LC24-200 Colour 2: PCPartner TXB820DS • Cyrix MII PR300/1.8V • 256MB SDRAM • 2xSamsung HD400LD+IT8212F • Accesstek CW4001 • LS-120 • Mystique 4MB • Millennium II 4MB • 3C509 • CMI8329A+Dream MIDI • ADI ProVista E44 • SyncMaster 203B Notebook: DTK FortisPro TOP-5A • P166MMX/1.8V • 80MB EDO • Hitachi 5K80 40GB • 12,1" TFT Router: A-Trend ATC-1425B • i486DX 50@33/5V • 48MB FPM • WD AC14300 • UMC UM9003F • HP PC LAN 16/TP+ Car: Mazda 323P BA • Z5 1489ccm, 65kW@5500rpm, 134Nm@4000rpm

To moh nechat na ctvrty vyroci
    Loading signature [ FAILED ]

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak rozdelit 250GB disk
    Založil CODE v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 28.12.2006, 20:59
  2. Jak na kopii systemu + Program Files na druhej disk?
    Založil Slayer(CZ) v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 02.03.2004, 22:54
  3. SCSI disk a jeho zapojení
    Založil Lisak v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 16.11.2003, 15:43
  4. Jak ztišit disk???
    Založil Oranger v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 12.11.2002, 20:38
  5. Jak ztisit disk?