Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Paleni nejdriv audio stop a pak dat

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Paleni nejdriv audio stop a pak dat

Chtel bych se vas zeptat, jestli nekdo nemate zkusenosti s palenim audio stopy a pak az datovou stopu, ale napr. Nero mi to vypali v presne opacnym poradi (tj. nejdriv datovou stopu a pak ty audio). Jestli jste se nekdo potykal s timto problemem a nasli jste reseni, tak se prosim ozvete. dik.
    Nejaky to Jabko a nejakej ten Nikoooon + fitpc2 s FreeBSD :)

Standardní

Stiahni si najnovsiu verziu Nera, tam je to vyriesene, staci kuknut help.
    Neviem, ako je to CD nazvane, tusim Extended. Tvoj problem sa tyka Mixed CD a je to uplne bezne, ze to pali takto.
    Ak mas len staru verziu Nera, staci napalit najprv audio a CD neuzavriet a potom dopalit data ako pokracovanie multisession CD (ak ma pamet neklame)
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

Citace Původně odeslal Axel
    Ak mas len staru verziu Nera, staci napalit najprv audio a CD neuzavriet a potom dopalit data ako pokracovanie multisession CD (ak ma pamet neklame)
    Toto neni moc dobry zpusob, protoze se neda pouzit DAO, coz je obecne nejlepsi jak pro klasicke audio, tak pro Mixed Mode.
    Ja palim Mixed Mode v Neru bez problemu. Nevim, v jakem poradi to pali, hlavne ze na disku je to fyzicky umisteno spravne.
    ECS K7S5A rev 3.1, Athlon XP 2200 Thorton, Spire FalconRock II, 512MB 333 Kingston Hyper-X, Sapphire Radeon 9000, Maxtor 9 80GB 8MB, Teac CD-RW W552E, KME CX-2559, Fortron FSP-300-60PN(PF)
    Canon A60 - super fotak!!!

Standardní

Axel > S tim ze bych nejdriv vypalil audio cd, neuzavrel ho a pak dopalil data, jsem zkousel, to mi neslo nic dopalit, ale s tou novou verzi to zkusim. dik moc

Standardní

Mixed Mode CD: CD obsahuje v první stopě data, další stopy jsou audio. Některé stolní CD přehrávače mohou zkolabovat při snaze přehrát první (datovou) stopu.
    CD-Extra (CD-Plus): První session obsahuje audio stopy, druhá obsahuje data. Stolní CD přehrávače jsou obvykle single session a proto data nevidí.

V Neru jsou na to příslušné položky při vytváření nové kompilace. CD-Extra se dá vypálit v jakémkoliv programu tak, že se nejprve vypálí audio stopy, přičemž se disk nechá otevřený a pak se vypálí do další session stopa s daty.

Standardní

a neexistuje nejakej program jinej nez nero? protoze kdyz v neru dam CD-EXTRA, tak si tam zabere cast disku nejakejma vecickama, ale me se tam pak nevejde vse co bych si tam chtel dat...

Standardní

Citace Původně odeslal bufobufo
    a neexistuje nejakej program jinej nez nero? protoze nero si tam zabere cast disku nejakejma vecickama, ale me se tam pak nevejde vse co bych si tam chtel dat...
    Vypálit to lze v podstatě jakýmkoliv programem včetně Nera. Viz obecný postup v mém předchozím příspěvku.

Standardní

oki, dik moc

Standardní

to DAWN: prosim te, mohl bys mi udelat mensi navod (nejlip jak pro blbecky), protoze, kdyz jsem zkousel vypalit nejdriv audio, nechal to otevreny, tak jsem tam stejne nemohl pridat dalsi stopu. a kdyz jsem zkousel to udelat pres data-audio kompilaci, tak mi to jenom hudbu nechtelo vypalit, musel jsem tam dat aspon 1 soubor, ale to je zase to co je mi na h**. dik
    jo, zkousel jsem to tak v neru....

Standardní

Nechcu se tady do toho moc zamotavat, ale NERO tam ty vecicky supne hlavne kvuli KOMPATIBILITE !

Pouzivam tento druh CD dost casto : Demo kapely s prezentaci nebo Audio + Mp3 atd.

Myslim si, ze muzem bejt vubec radi, ze vubec neco takoviho jde a hlavne ze to chodi i na starejch CD prehravacich.....

Jinak je to proste na ukor toho, ze to chces mit vsechno na jedno mediu.....

Standardní

bufobufo: Tak jsem to zkoušel a ono to v Neru opravdu nejde. Moc sice nechápu proč, ale co se dá dělat. Takže ti zbývá buď to vypálit v Neru jako CD-Extra (i s těmi soubory) anebo použít jiný program. V CDRWinu to jde bez problémů. Výsledek pak vypadá takto:

Standardní

jj, to jenom potvrzuje že Nero je pěknej šmejd...resp. je to takovej mainstream program...90% uživatelů nepotřebuje nic jinýho ale těch zbylých 10% uživatelů je pěkně nas-raných...

Standardní

Urcite to ide, robim takto bezne CD, ked kamosom robim audio a dopalujem na neho nejake tie data (obrazky, videa,....), aby bolo plne.
    AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava

Standardní

tak jsem si sehnal cdrwin 5,ale bud jsem uplna lama, nebo nevim, ale bud to nefunguje, nebo to neumim, ale kdyz jsem dal vypalit cd-extra v cdrwin, tak mi to vypalilo akorat audio stopy a zadnou datovou, coz moc nechapu, kdyz jsem tam daval i data. nemohl bys te mi nekdo prosim bud dat odkaz na nejakej navod nebo mi napsat, "klikni na tohle, pak na tamto....atd." dik

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Odestuj CD creator (adaptec ?), urcite to de, eventuelne si nekde sezen easyCD (uz se nedela), je to sice trochu neohrabany, ale co si nastavis to udela, treba i cd neodpovidajici norme (kombinace ruznejch session...).

BTW: S datovou stopou na zacatku to nevemou jen opravdu shitozni prehravace, bezne to videj jako dalsi audio stopu, pri ktery se ovsem prehrava ticho.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. VIA AC97 audio (Vinyl Stylus Audio driver) 5.90b
    Založil .:::iGor:::. v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 14.10.2007, 19:32
  2. paleni audio cd
    Založil Strby v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 06.07.2005, 14:20
  3. Jak dat ID3 na audio CD???
    Založil No-jUrA v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 4