Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: VoodooMovie ?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní VoodooMovie ?

Mam tu starsi PC (K6-2 400, deska-Via MVP3, S3Virge 2MB, Voodoo2 12MB, ...), vetsinu filmu mi to jeste stiha prehravat, ale obraz na S3 je kostickovany.
    Chtel bych vedet, jestli je nejaky prehravac schopny posilat obraz (samozrejme jen ve fullscreenu) na Voodoo2 misto na S3
    DirectDraw ve fullscreenu na Voodoo2 funguje(DXdiag), tak proc by pres to neslo prehravat video, ze
    Urcite zkusim VoodooMovie, ale to bezi snad jen pres WindowsMediaPlayer 6/7 Jestli budu muset zustat u VoodooMovie, tak alespon poradte, ktery filtr na titulky mam pouzit. Normalne pouzivam BSPlayer, takze jsem se zobrazovanim titulku ve WMP nezabyval. Hlavne nemam rad, kdyz jsou titulky primo v obraze a pod nim je nevyuzity cerny pruh.
    Voodoockari, doufam, ze mi poradite, ted, kdyz jsem rozsiril vase rady
    (Prip. mi i doporucte, ktery drivery pro Voodoo2 ve Win98SE mam pouzit. Nejvic parit budu asi Quake2, Half-Life a NFS4.)

PS: Ten srot mam na prazdniny na brigadu u bezpecnostni sluzby. Budu sedet na vratnici, tak se tam nechci nudit
    HW přichází a odchází, já zůstávám :-)

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Jo, když jsem měl VooDoo, tak byl nějaký kodek, či program (myslím, že přesně voodoo movie), který to posílal přes voodoo(ale měl jsem voodoo1), ale nemám ho.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní

Podivej se na moji sestavu, v bslpayeru nemam problem s zadnym filmem.. (trapim to pod win2k, Pod linuchem v mplayeru po chvili laborovani taky nakonec rozbehnu vsecko..)
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní

2hasich: ...skus pouzivat na dekodovanie videa FFDSHOW - je jak stvoreny na slabe CPU a jak prehravac cesky MV2Player
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Senior Member
    Vliv
    289

Standardní

FFDSHOW je rulezni, perfektni utilitka na vse co potrebujes u filmu
    Intel C2D 4300, 1GB DDR2, 120GB Seagate, nVidia7600GT pasiv.

Standardní

Citace Původně odeslal Lopan
    FFDSHOW je rulezni, perfektni utilitka na vse co potrebujes u filmu
    ...no okrem zvukovej stranky
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání