Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: MSI GeForce3 Ti200 Pro-VT prosim pomoc!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Member
    Vliv
    277

Standardní MSI GeForce3 Ti200 Pro-VT prosim pomoc!

Použil som program MSI Live update 2 na update biosu základnej dosky všetko prebehlo v poriadku. To isté som chcel urobiť aj s grafikou na ktorú mi MSI našlo nový BIOS. Postupoval som podľa inštrukcií ale dopadlo to zle. K updatu nedošlo, ale zmazalo to tzv. BIOS 1. V návode je uvedené že sa dá obnoviť zo záložného BIOSu2, ale pomocou špeciálnej flshovacej utility. Momentálne bežím na záložný BIOS2. Nemám chuť riskovať, preto Vás chcem poprosiť či nemáte skúsenosti s podobnou situáciou a ako ju vyriešiť. Jedná sa o VGA kartu MSI GeForce3 Ti200 Pro-VT s 64MB DDR chipset 8850.
    Ak Vám to nebude robiť problém prosím o postup práce a aký soft mám použiť.

Vopred Vám srdečne ďakujem aj za krátku správu.
    SEPO

Standardní

Pokud ti funguje zalozni BIOS, tak jsi v pohode. Proste ten flash proved pres LiveUpdate znova, nezapomen predtim prehodit jumper do spravne polohy - tj. na puvodni BIOS abys neprepsal i tu zalohu. Nakonec se to tam protlaci. Nech to delat vsechno automaticky - mozna si to bude chtit samo stahnout novejsi verzi programu, tak ho to nech udelat. Po vsech hlaskach a varovanich (ktere potvrdis) se spusti v okne prikazoveho radku takova mala utilitka a ta zajisti vlastni flash. Delal jsem to s touhle kartou uz celkem 6x a vzdycky to napoprve flashlo spravne. Akorat na te svoji (kdyz jsem ji jeste mel) jsem experimentoval s rucnim upravovanim BIOSu a rucnim flashovanim pres tu utilitku, co je v adresari s LiveUpdate a tam to bylo horsi, protoze jsem si dokonale "vycistil" i zalozni kopii BIOSu a karta byla po nepovedenem flashi mrtva. Nastesti to slo rozchodit pomoci zalozni PCI grafiky a opakovanym flashem, takze zadne strachy a proste to zkus znova - rozchodit se to da i kdyz je uplne K.O.

Jinak pokud bys to nedelal pres LiveUpdate, prisel bys i o tu zalozni kopii, kterou tam prave LiveUpdate zachova, takze pozor na to.
    Počítače šetří práci, čas a peníze... Vážně tomu někdo věří?
    Intel C2D @3.6GHz, GTX280, RAM: 2GB, HDD: 2TB

Member
    Vliv
    277

Standardní

VElice díki za radu PePo!

SEPO

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. MSI K7T PRO (6330) a Duron 1200
    Založil kutil v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 19
    Poslední příspěvek: 08.03.2003, 17:32
  2. Moc topi MSI GF3 Ti200 64DDR, VIVO. Co delat, Kua!!!
    Založil Kusy muz v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 12.02.2003, 10:50
  3. Prosim o pomoc se zv. kartou THEATRE E-XTREME 5.1
    Založil wolfstone v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 11.01.2003, 20:51

Pravidla přispívání