Výsledky 1 až 2 z 2

Téma: Live! seka pocitac pod WinXP, pod W2k v poradku..?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Live! seka pocitac pod WinXP, pod W2k v poradku..?

mam zakladku DFI AZ30-EL,zvuk SB LIVE 5.1 player,grafiku NVIDIA Geforce 2 200MX/64MB a systems XP....
    a mam problem v tom ze pri narocnejsich operacich jako jsou hry atd.se mi zamrzne kompik v pripade 3Dmarku 2001 se mi sekne komp pri testovani Vertex shaderu....
    pokud zvukovku LIVE zakazu nebo vyndam tak vse bezi jak hodinky a jedu na onboardovou zvukovku....zkousel jsem ruzny ovladace vse mozny ale v jedinym pripade se mi podarilo odstranit tento problem kdyz jsem nainstaloval win2000 prof. bohuzel potrebuju XP muzete mi nekdo please poradit uz jsem z toho nestastnej a LIVEku potrebuju,diky diky diky
    -=Morphi=-

Jak sem si tak vsim, tak tady vetsinou uvadite parametry vaseho compu .... tak to bude pro me asi trochu problem, nebot se to kazdou chvili meni:o) (doufam, ze k lepsimu)

Standardní

Já mam XP a Live! 1024 a všechno jede OK, mam nejnovější drivery od Creative (ty z toho 25mega velkýho all-in-one packu)

Ale s Live! byli problémy s Celeronama s určitym jádrem, který si nepamatuju, jak se jmenovalo (frekvence okolo 600 MHz) - pod 98se se po bootu objevovala BSOD, všechno to vyřešil update ovladačů.
    ...všechno lze nějak udělat, otázkou je jak...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Optimalizácia swapu pod WinXP
    Založil Wizzard v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 30.09.2003, 10:49
  2. DOSovska aplikace pod W2k nechce chodit
    Založil hroch62 v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 01.08.2003, 12:37
  3. Problem s instalaci HPT370 na BE6-II pod WinXP
    Založil Majkl v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 16