Zdravím,
napadá někoho, jaktože se mi notebook nabíjí jen do 50% když ho mám připojený k síti ? štve mě to, jdu do školy a není plně nabitý ...
Dá se to někde nastavit ? Nebo napadá někoho proč to teď najednou dělá ? Mám Acer travelmate 8473TG
Zdravím,
napadá někoho, jaktože se mi notebook nabíjí jen do 50% když ho mám připojený k síti ? štve mě to, jdu do školy a není plně nabitý ...
Dá se to někde nastavit ? Nebo napadá někoho proč to teď najednou dělá ? Mám Acer travelmate 8473TG
Operacny system ? Nejake appky od 3rd party ?
Napr Lenovo ma Power Manager, ktory ma moznost 'setrenia baterky' a nenabija ju vzdy do plna ak si stale na sieti. Ovsak niekedy to zblbne a nenabije poriadne aj ked ides s vybitej baterky.
Alebo ta baterka uz nema plnu kapacitu a system to nerozpozna.
Windows 7, žádné appky ... proto se celkem divím. Třoda to ukazuje baterie 49%, nenabíjí se
Tehle pripadu uz jsem videl dost a skoro vzdy slo o vadnou baterii. Jednou myslim za to mohla zakladni deska notasu.
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
ouč ... To by nebylo dobré. Notebook mám se zkrátcenou zárukou a asi by to znamenalo kupovat novou baterii ?![]()
Tak je to jinak ... to nebude jen na 50% problém je v tom že baterka se extrémně pomalu nabíjí a tak se i přes noc na adaptéru nabije třeba jen na 50% atp ... porovnávám s kámošovým acerem, ten se nabíjí desetkrát rychleji i víc ... coto coto
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)