Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: [10/2011] : Blu-Ray přehrávač

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Standardní [10/2011] : Blu-Ray přehrávač

Ahoj, rád bych vyměnil stávající DVD přehrávač, který už celkem blbne, za něco novějšího, takže můj zrak padl na kategorii Blu-ray přehrávačů. Moc se v tom nevyznám, nicméně vybral jsem si předběžně tento:

http://www.mall.cz/blu-ray/lg-bd670

a zatím se mi velice zamlouvá, takže bych rád, zdali by někdo "znalejší problematiky" na to nekouknul a neřekl mi, jestli nemá nějaký problém, který já svým velmi laickým okem nevidím

Co jsem četl recenze (nejen na mall.cz), vypadal poměrně hodně slušně...

Abych trochu konkretizoval využití:

- takové to "běžné domácí žvýkání"
    - připojeno to bude k celkem obyčejné LCD telce cenové kategorie cca 10k Kč (kupované tak dva roky zpátky)
    - bezproblémové přehrávání všech "mainstreamových" formátů videa jak z placky, tak z USB
    - nejsem opravdu nijak extrémně náročný ani stran audia, ani stran videa, takže nějaké superadvanced funkce nepotřebuju

Předem díky za zhodnocení!
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní Re: [10/2011] : Blu-Ray přehrávač

podle mne tam nebude moc kvalitativni rozdil ve zpracovani obrazu mezi temi danymi tridami.
    ikdyz je tedka cenovy rozdil v neprospech PS3, presto bych pouvazoval i nad touto variantou
    Autor tohoto příspěvku je zpráskaná LAMA. Absolvoval 6 tříd ZŠ. Proto berte obsah příspěvku s rezervou.

Věk
    44
    Vliv
    358

Kdybych si chtěl koupit konzoli, a byla to PS3, tak už ji mám dávno doma.

Když si budu chtít koupit konzoli, bude to nejspíš X-Box (ano, zejména kvůli Kinectu )

Díky za návrh, ale opravdu nevidím smysl v aktuální chvíli pořizovat za téměř dvojnásobek ceny PS3ku...

Moje otázka směřovala víceméně k tomu, zdali ten přehrávač "má vše, co má mít", protože nepopírám, že se v těch B-D přehrávačích ale VŮBEC neorientuju.

Ale vzhledem k faktu, že tu ještě nikdo nenapsal "OMG tohle je uplnej šrot na p..ču, nekupuj to", tak ho nejspíš v pondělí objednám
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected

Senior Member
    Vliv
    276

kdyz od toho nechces zadne svetoborne akce - tak ti staci hdmi vystup. spis bych se orientoval cenou prip. osobni preferenci znacky.

k PS3 aniz bys vyuzival vubec hry (i zadarmo), tak zvaz treba prohlizeni videi z netu ci vyuziti USB k pripojeni fotaku ci flashky (pokud ji tva TV nema), pripojeni k dlna. PS3 ma take spickovy upscaling DVD
    Autor tohoto příspěvku je zpráskaná LAMA. Absolvoval 6 tříd ZŠ. Proto berte obsah příspěvku s rezervou.

Věk
    44
    Vliv
    358

Ne, nechci od toho světoborné akce, ale to píšu už v prvním postu

Jinak nic z toho cos postoval mi z hlediska zamýšleného použití nepřijde jako podstatný argument pro to, abych si kupoval PS-3.

Upscaling chválí v recenzích docela i u tohoto přehrávače.

No myslím, že ten LG co máš v prvním postu splní tvoje očekávání beze zbytku, podobně jako kdybys vybral stejně drahej Samsung.
    Dál pouze odhaduju, ale myslím, že pro tebe bude důležitá funkce přehrávání MKV, divx a spol. a to asi víc než přehrávání DVD nebo dokonce Blu-ray, ale nechci předjímat jak to zamýšlíš s Bluray disky? Jak moc jsou BD placky pro tebe důležité?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Q1/2011 - Case
    Založil ace960 v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 30
    Poslední příspěvek: 22.06.2011, 22:29
  2. 2011-02 Router
    Založil mejla v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 02.03.2011, 07:34
  3. 01/2011 - Macbook Alu
    Založil butcherson v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 2