Výsledky 1 až 25 z 66

Téma: Smartphone SAMSUNG GALAXY S2 je fakt BOMBA!!!

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    56
    Vliv
    373

Standardní Smartphone SAMSUNG GALAXY S2 je fakt BOMBA!!!

Tak jsem to nevydržel a udělal jsem si radost po nástupu do nového zaměstnání...
    Tohohle Samsunga jsem viděl na poslední OCsession u FOXe a okamžitě jsem se zamiloval!!! (do Samsungu, ne do Foxe)

samsung-galaxy-s2-picture-9155.jpg

Zářivý 4,3" displej s velkým rozlišením, 2-jádrový procesor, FullHD video, 8MPix foťák s autofocusem, 16GB paměti, lehký, tenký... no nebylo co řešit!!!
    Po týdnu hraní musím říct, že ten foun nemá chybu a že jsem něco tak povedeného ještě v ruce neměl... a evidentně nejsem sám...

http://www.pdasoft.cz/modules.php?na...ticle&sid=5229
    http://mobil.idnes.cz/otestovali-jsm...ob_samsung_vok

Pokud by o něm někdo uvažoval, rád mu poskytnu odpovědi na dotazy stejně, jako to pro mě udělali jeho vlastníci, kteří si ho pořídili dříve...

EDIT: V zájmu objektivity i jedna negativní recenze - http://www.osobniblog.cz/2011/07/sam...-ho-nekupovat/
    Naposledy upravil Darth Maul; 08.08.2011 v 00:44.
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

Standardní Re: Smartphone SAMSUNG GALAXY je fakt BOMBA!!!

muzu jenom Maulova slova potvrdit, mam ho druhej tejden a jsem velice spokojenej
    jedine na co jsem neprisel je jak naimportovat certifikat z exchange

pokud vas trapi baterka, doporucuju aplikaci green power premium a taky si pohrat s nastavenim cpu v aplikaci SetCpu

btw. rozchodil nekdo tegrak ? (slouzi k nastaveni Core voltage aj)
    jake mate nejoblibenejsi widgety ? doporucuju beautiful widget a simple calendar
    na prehravani hudby mi sedi nejvic PlayerPro

edit: bratr si ho po tejdnu, co ho u me videl na zivo, koupil taky a kdyz dam oba pristroje vedle sebe tak jeho displej je pri stejnem nastaveni zarivejsi... (pochybuju ze to bude rozdil 2.3.3 vs 2.3.4 firmware)
    Naposledy upravil pajkus; 05.08.2011 v 14:42.

Před tímto telefonem jsem měl jeho předchůdce, Galaxy S s tím, že ačkoliv má tento "lepší" display, v porovnání je to krok zpět. Úhlopříčka a nová technologie bohužel není vždy zárukou úspěchu. Kombinace HW Galaxy S II s technologií displaye Galaxy S by byla dokonalá.

Co se softwarového vnitřku týká, doporučuji nějakou custom ROMku bez Samsungáckého bloatware (nevyužité SW výbavy Samsungu zabírající pamět a prostředky CPU) a něajký pěkně vyladěný kernel (doporučuji SpeedMod - řeší např. přesaturovanost barev u SGS II).

Majitelům tohoto zařízení tedy doporučuji navštívit http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1055
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Co se ladeni cpu tyce, tak jsem nejak nemel potrebu.
    Co se custom ROM tyce, tak ja mam Exynos tusim 2.5 (byl jsem linej to ted upgradovat) a maximalni spokojenost ...

A co se vydrze baterky tyce ... ja nevim, me prijde v poradku. Pokud to pouzivam malo, tak ty dva dny vydrzi a pokud ho pouzivam hodne, no tak s tim holt musim pocitat, ze hry a filmy baterku zerou ...
    Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.

Senior Member Avatar uživatele HollyG
    Věk
    39
    Vliv
    286

Tohle si poridil kolega a nejvic jsme se rozplyvali nad ultra super svitici diodou "blesku"
    Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
    I'm not arrogant...I'm just better than you!

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

pokud by nekdo chtel experimentovat s taktovanim a undervoltigem (snizeni teploty a setreni baterky ) tak doporucuju aplikaci SetCpu For Root, na kernelu ninphetamine-2.0.5 bezi bez problemu

psal jsem ze netusim jak importovat certifikat z exchange - jsem jenom lama v synchronizaci uctu staci u exchange zaskrtnout "akceptovat vsechny ssl certifikaty"

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. HTC Sensation vs. Samsung GALAXY S II
    Založil Jirime v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 19.08.2011, 11:59
  2. galaxy 7600gs v CZC
    Založil jaluvkap v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 38
    Poslední příspěvek: 07.08.2006, 18:16
  3. Macpower (Galaxy) TVisto ... hdd divx player
    Založil mokus v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3