Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: reklamace ntb a odstoupeni od smlouvy bez orig. hdd?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Exclamation reklamace ntb a odstoupeni od smlouvy bez orig. hdd?

zdravim,
    mam asus kupovany zhruba v roce 2008 , od te doby se mi jiz 3x podelala zakladni deska(naposledy pred necelym rokem)... vzdy zhruba po roce a pul , pokazde mi ji vymenili v SILu v ostrave za novou , ale ted se mi to stalo jiz po ctvrte (pokazde stejna zavada)
    mam pravo na odstoupeni od smlouvy i pres to ze notebook je stary jiz cca 3,5 roku? navic jiz nemam originalni disk a puvodni orig adapter je jiz nefunkci (v pripade disku ktery odesel az po uplynuti 2let jsem resil tak ze jsem disk koupil novy(ten stary jsem nekde ztratil)) adapter jsem koupil univerzalni (nicmene ten orig. stale mam)
    ma otazka tedy zni, mam notebook odeslat na reklamaci s vyjadrenim ze uz jej nechci opravovat ale chci odstoupit od smluvy?? mam narok na odstoupeni od smlouvy i kdyz uz k ntb nemam orig.hdd a adapter je nefunkcni??

Standardní Re: reklamace ntb a odstoupeni od smlouvy bez orig. hdd?

zákonná záruka trvá 2roky od zakoupení. prodlužuje se o dobu, kdy bylo zboží v reklamaci - čili maximálně 3x měsíc. pokud jsi nekupoval notebook se zárukou delší, tak se nemusíš obtěžovat s reklamací - záruka již neplatí.
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

co to povidas? pokud dojde k vymene urciteho dilu (zde je to MB) tak automacitky opet ziskavas plnou zaruku tj 2 roky, kdyz mi ji minule menili mel jsem notebook dele nez 2,5 roku a zarucni opravu prijali bez problemu takze to co tady pises je totalni nesmysl, navic sem se neptal na reklamaci ale odstoupeni od smlouvy kdyz nemam orig. HDD. naopak ty jsi se nemusel obezovat s nepravdivou a zavadejici odpovedi...

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    270

Dostanes zaruku na onen dil. Takze nemuzes vratit cely notebook, maximalne tu desku.

Tak tedy jednoduše - odpověď je ne.
    IBM
    Lenovo
    Kriglnakafe

dobrá tedy, dekuji za odpoved... prvni prispevek me trosku znepokojil ale opravu by provest meli pac ta deska v zaruce urcite je, mam na to potvrzeni a za par dni to bude rok co ji tam mam
    s grafikou mam problemy od nepameti , a vzdy stesti na zaruky. kdysi jsem koupil grafarnu do desktopu za 7 tacu, pokazdy odesla zhruba po roce a pul pokazdy mi dali novou pac uz starou nemeli, delo se to tak 5x za sebou a ja pokazde dostal novou a lepsi. tak sem doufal ze u booku uz by desku taky nemuseli mit. co by nasledovalo kdyby ji uz nebyli schopni dodat? notebook by stal neopravitelnym a muselo by nasledovat vraceni penez?

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. 4. reklamace-odstoupeni od smlouvy
    Založil Neller v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 26.07.2007, 17:40
  2. Odstoupení od smlouvy
    Založil Thoma$ v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.10.2006, 19:58
  3. Odstoupení od smlouvy
    Založil IntEx v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 9