Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: wifi router

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Unhappy wifi router

Zdravím, koupila jsem si domů router na wifi připojení je to TP-LINK TL-WR542G a k tomu USB Adapter TP-LINK TL-WN422G jenže mi to nefunguje. Do routeru jsem zapojila kabel od internetu, k routeru jsem připojila kabel od mého PC, adapter jsem připojila do druhého PC, a ještě mám notebook který jsem také chtěla připojit přes wifi, jenže notebook se k routeru nepřipojí vůbec a druhé PC se buď připojí na velmi slabý signál (a to ho mám vedle v pokoji) ale po chvíli to spadne nebo se to nechce připojit vůbec. Nainstalovala jsem i přiložená CD ale nic, nevím jestli se to musí nějak ještě nastavovat nebo v čem je problém poradí někdo prosím?

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    314

Standardní Re: wifi router

Chápu to správně, že router funguje, tj pc přes kabel má net, a problém je jen v té wifi?

Tipuju že se ta wifi pere s nějakou jinou, zkus ji přepnout na jinej kanál.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

ano chápeš to správně PC přes kabel jede akorát se mi trochu seká net tipuju že se na mě možná někdo napíchnul jelikož to ani neumím zaheslovat jsem na to úplně blbá, a ani mi nejde nastavit aktiv připojení, normálně jsem aktiv ale když zapojím router tak mi to automaticky přepne na passiv. U toho kanálu jsem nastavila automatic když jsem to instalovala

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    314

Zkus tam místo automatic dát nějakej konkrétní kanál případně postukně prozkoušej všechny.

Co se týče zabezpečení tak doporučuju změnit login na router (manuál kapitola 5.11.5) a na wifi zapnou WPA2-PSK šifrování (manuál kapitola 5.5.1).

Na to abys mohla bejt aktiv budeš potřebovat přesměrovat porty, na psaní návodu momentálně nemám čas.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. ADSL Wifi Router - slabý signál - jak zlepšit příjem?
    Založil Connor v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 22.11.2009, 10:26
  2. Sdileni Wifi pripojeni pres router
    Založil SoulPFK v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 26.12.2008, 19:13
  3. Wifi N, Gigabit router + diskový rack
    Založil e1 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 12.12.2007, 10:27
  4. Router na minutu zamrzne