Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: kopirovani slozek/klonovani disku

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní kopirovani slozek/klonovani disku

zdravim

mam server ktery castecne slouzi jako file server

mam tam tunu slozek a kazda ma jiny opravneni a sdileni. jak ty slozky skopiruju na jiny disk aby se mi skopirovali vsechny jejich prava i sdileni ?
    OS W2k3

dik moc
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Standardní Re: kopirovani slozek

Kopírování složek i s právy umí TotalCommander, ale sdílení nevim.

"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

tak to mi skopiruje zabezpeceni ale neni zasrtly povolit odeprit ale uzivatele tam jsou
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Já ti nevim, mě se to zkopírovalo i s nastavením oprávnění pro jednotlivé účty/skupiny.
    Příklad, kterej jsem teď zkoušel (mám taky W2k3):
    d:\složka - povolit full control "Administrators", odepřít vše "test", nastavena dědičnost na podsložky/soubory.
    Překopíruju se zaškrtnutým "zkopírováním práv" do c:\složka a práva tam mám úplně stejná, stejně tak u podsložek/souborů. Nějak konkrétněji jsem ty práva nenastavoval, ale předpokládám, že když to funguje u allow/deny full control, tak to bude stejně fungovat i u podrobnějšího nastavení.
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Win Explorer ma defaultne nastavene, ze se pri kopirovani kopiruji i prava. U presunu se prava nekopiruji.
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

aby to bylo videt co chci

chci skopirovat to " sdileni" a opravneni na danyho uzivatele ktery je v active directory.

neprisel jsem na zadny softik co by todle umel.

jelikos je to cca 1000+ slozek tak bych rad nejaky softik na to
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ: obnova dat, SMART, klonování disků a přenos systému
    Založil peta303 v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 20.03.2008, 10:29
  2. Klonovani disku
    Založil milosh_ v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Poslední příspěvek: 07.03.2006, 22:22
  3. Program na vypsání slozek/podslozek na disku do .txt ??
    Založil Might v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Poslední příspěvek: 18.01.2005, 16:34
  4. Kopirovani disku ??? ano/ne
    Založil WeSTLeR v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 31
    Poslední příspěvek: 09.08.2003, 22:08
  5. Kopírování bad disku
    Založil Marosh v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 09.08.2003, 11:08

Pravidla přispívání