Výsledky 1 až 25 z 49

Téma: Jaký typ obrazovky?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Jaký typ obrazovky?

Byl by odkaz na nějaký aktuální článek popisující typy obrazovek u monitorů v dnešní době k dispozici? Jsem nějak mimo, naposled jsem kupoval LCD v lednu 2007 a do tý doby netuším co se změnilo... Koukám po něčem novém a netuším po jakým typu jít. Díky.

Standardní Re: Jaký typ obrazovky?

Tak tohle jsem zrovna nemyslel... Konkrétní modely mě prozatím nezajímají. Chtělo by to nějaký aktuální článek o typu obrazovek, například. Mě zaujalo, že Samsung už snad nedělá nic jinýho než TN, což by mělo být zastaralý a nekvalitní.

Hmm mam zato ze za ty dva roky k zadnym prevratnym zmenam v technologiich nedoslo .. porad je TN, M/PVA a IPS se svymi klasickymi problemy a prednostmi.
    Core i5 2500K @ 5 GHz, 1,32V | Noctua NH-U12P | ASUS P8P67 PRO | 2 x 4GB Corsair XMS3 DDRIII 1600 CL9 | Sapphire HD6950 @ 6970 | Creative X-Fi Titanium HD | SSD OCZ Vertex 2 60GB | 2x Samsung HD20UI 2 TB SATA II | DVD RW Sony-NEC | Case CHIEFTEC DX-01BLD | regulace ot. Tt Hardcano 8VR | Seasonic SS-HT750 F3 ATX v2.3 | Razer DeathAdder + SteelSeries 4HD | 22" Eizo S2243W | Windows 7 64-bit Home Prem.| Netbox 15 Mbps |
    Canon EOS 20D | Battery grip BG-E2 | EF 28-105/3.5-4.5 II USM | EF 70-200/2.8 L USM | EF 50/1.8 II | Tokina 12-24/4 |4GB SanDisk Ultra III | Lowepro Vertex 200 AW

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

jj, + variantne LED podsviceni (bude cenove asi dost vysoko).
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

neřekl bych že nedošlo ke změnám:

TN - levný šmejd
    S/M-PVA - kvalitka, nyní je zde levnější varianta cPVA (viz SyncMaster F2380)
    S-IPS - kvalitka, nyní je zde levnější varianta E-IPS (nějaký 23inch NEC, přesný model teď nevím)

Mě právě docela nemile překvapilo, že od Samsungu jsem v 24" neviděl snad nic jinýho než TN.

Citace Původně odeslal Bob van Sikorski Zobrazit příspěvek
    neřekl bych že nedošlo ke změnám:

TN - levný šmejd
    S/M-PVA - kvalitka, nyní je zde levnější varianta cPVA (viz SyncMaster F2380)
    S-IPS - kvalitka, nyní je zde levnější varianta E-IPS (nějaký 23inch NEC, přesný model teď nevím)
    Ještě jsem se chtěl zeptat jestli je nějaký výraznější rozdíl mezi IPS a PVA. Co se E-IPS týká, dle wikipedie je to relativně horká novinka - proč je levnější? Podle popisu se nezdá, že by to bylo něco "light", vyrobenýho kvůli ceně.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaký monitor LCD 19"
    Založil Saturn v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 28.08.2006, 17:29
  2. Jaky HW na domaci WIFI sit?
    Založil zed v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.08.2006, 17:47
  3. Jaky procesor P4 a desku na stabilni a dlouhodobe pretakt.
    Založil taz v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 05.10.2003, 23:32
  4. jaky chladic pro AMD 3000+
    Založil FatalDooM v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 23
    Poslední příspěvek: 25.06.2003, 20:18
  5. jaky TICHY chladic na xp1700???
    Založil typhon v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 13.01.2003, 23:49

Pravidla přispívání