Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Win7 + SB Live! 24bit - Bass redirect

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Win7 + SB Live! 24bit - Bass redirect

Moze mi tu niekto potvrdit/vyvratit, ako je na tom bass redirect v ovladacoch pre zvukovku Creative SB Live! 24-bit vo windows 7? Ked som skusal Vistu tak tma bass redirect nebol a pre win7 este neboli ovladace, tak ma zaujima aka je momentalan situacia.
    Drupal freelancer

Standardní Re: Win7 + SB Live! 24bit - Bass redirect

Situace se má stále stejně. Ovladače creative sice fungují, dokonce se z nich dá vyloudit i 5.1 zvuk ale nastavení výšek a basů pro satelity stále chybí, respektive jsou zašedivělé a nelze s fajfkama hýbat. Naštěstí v ovládacích panelech v nastavení zvukového zařízení jsou položky basy a výšky a zastávají funkci bass redirect a vysokých tonu, tudíž basy a výšky lze měnit jak na subwooferu tak zvlášt na bednách. Pravděpodobně to je nastavení přímo Windows, takže to nemá s ovladačema creative nic společného. Takhle to u mě funguje na Win7 a audigy 2 zs

Stále se ale nemohu zbavit dojmu, že je zvuk takový nějaký "kovový"
    Když jsem se s jedním chlápkem dohadoval na koupi SB X-FI Extreme a žádal jsem ho o vyzkoušení pod Win 7, nezavisle na mně mi odpověděl, že je zvuk jako z roury a že mi zvukovku bez funkčních ovladačů neprodá. Takže na tom kovovým zvuku něco bude.
    C2D 3,4 Ghz & HD 3870

Diky za info.
    Drupal freelancer

PCI karta Elite Pro X-Fi nema oficialni drivery, ze stranek Creative lze stahnout jen verzi, ktera vsechno, co tato karta umi, ponizi o 2 rady.

Takze opet Daniel K., jeho drivery jsou od SB Live! pres Audigy, az po X-Fi, funkcni to je pod Windows Seven 32 bit. i 64 bit.

Nejedou jen nektere zbytecnosti z Mediasource Playeru (ale uz je novy),
    a prirozene hardwarove MIDI. SF2 soubory ale zpracovat jde, vcera se mi rozeznel i Sound Font Bank Manager a ukazal celou volnou pamet (64 bit).

Daniel ma sve drivery na Creative foru, neco na svem blogu.

Rijnove jsou drivery pro Audigy for Windows Seven.
    http://nomoregoatsoup.wordpress.com/...-3-5-10112009/

X-Fi (PCI) zni pod WIN 7 dobre, nastaveni podle Console jsou rychla.

Titanium karty jsem vzdal, netusim jak zni ted.

Tak som po dlhej dobe presiel z XP na Win7 a otazka je rovnaka. Je nejaky sposob ako rozbehat bass redirect na SB Live! 24-bit ? Mam najnovsie ovladace, ale nic take tam nie je, aj ked v nastaveniach reprakov je pod sound blaster bass management a bass boost, ale ocividne to tam je len na okrasu.
    sblive.jpg

Mam nainstalovane aj SB24_VTDRV_LB_1_04_0077 kde su vsetky povodne nastavenia, ale ani jedno exe sa mi nespusti lebo mi pise ze nenasiel podporovane zariadenie tzn asi to nei je pre moju kartu(skusal som menit aj rezim komaptibility). Na google je plno diskusii ale k rieseniu som sa nedopatral.
    Drupal freelancer

Tak som to konecne vyriesil. SB je na hovno, neda sa to rozbehat. Za to na Realtek zvukovke na doske ano. Sice si nemozem urcit hranicu pre oddelenie basov, ale hlavne ze to slape.
    Drupal freelancer

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. SB Live! 24bit - nastavení výstupů - pomoc!
    Založil gregorius v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 17.01.2007, 10:59
  2. Problemy s USB HDD a Externi SB Live! 24bit
    Založil Funghost v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 18.12.2005, 23:53
  3. Kolísavý zvuk u SB live! 24bit
    Založil xindel v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 20.07.2005, 15:26
  4. Realtime Pitch change na Mic Input (SB Live! 7.1 24bit)
    Založil wonderland v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 08.06.2005, 14:53
  5. SB Live! 1024 versus moderni integrovane kodeky...
    Založil mara v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 07.11.2003, 00:01

Pravidla přispívání