Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: Pomalý upload - spojení Huawei 520 a Asus WL500gP

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Pomalý upload - spojení Huawei 520 a Asus WL500gP

Ahoj,

po výměně kabelu od O2 a zvýšení rychlostního profilu na 8000/512 kbit
    jsem zjistil, že jedu pouze s polovičním uploadem.

Huawei mám jako ADSL modem v režimu bridge a Asus jako router s PPPoE klientem,propojeno kabelem, jedno PC kabelem do Asusu, další přes wifi.

Pokud zapojím pc jen přes Huawei a nastavím ho jako router, pohybuje se upload kolem 400 kbit, pokud je v režimu bridge a připojím se přes Asus, jsem na polovině.

Kde hledat chybu ? Je možný, že by Huawei v režimu bridge a ve spojení s Asusem nějak omezoval upload nebo je chyba v tom Asusu ? Popř chyba mezi židlí a klávesnicí ?

Předem díky za nápad, jak detekovat brzdu.

Standardní Re: Pomalý upload - spojení Huawei 520 a Asus WL500gP

Huawei nic neomezuje, v rezimu bridge to ani nejde. Ostatne to si muzes vyzkouset, vytvor si na PC PPPoE pripojeni a pripoj se stejne jak ten Asus vytocenim PPPoE.
    Chybu hledej v Asusu a dale.
    Gigabyte MA78G-DS3H (rev. 2.0),AMD Phenom II X3 720 Black Edition, CoolerMaster Hyper 212, A-DATA 2x2GB DDR2 PC1066 Extreme Edition, WD Black 1TB, Maxtor DiamondMax 10 6L300S0, Toshiba DVD SD-M1612, NEC ND3500A DL, Enermax PRO82+ 425W, case CoolerMaster Sileo 500

Přesně tak, jak píše HAVTOM.
    Pro zkoušení PPPoE jen info, že u O2 jsou přihlašovací jméno a heslo O2 (je tam velké "o").
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Díky za nasměrování.

Už tu mám na test asus 530g, tak uvidím, jak to bude fachčit
    akorát pokud bude opravdu problém v tý wl500gP, nevím čím to nahradit, 530 má slabej CPU.

Doporučíte něco ? Jak jsou na tom routery Belkin ?

Jako modem (jen pro PPPoE) používám Asus AM602 (pokud se dá ještě sehnat, protože mají nadstandardní diagnostiku ADSL rozhranní) a jako router pak Linksys WRT54G2.

Můžeš použít buď modem jako bridge a PPPoE sestavit až na routeru (router bude mít externí IP) nebo na modemu spojit PPPoE a skrze nastavení DMZ posílat veškerý provoz na router (bude mít interní IP).
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Díky za radu, jen jsem zapoměl zmínit, že potřebuju router s možností připojit externí anténu, takže ten linksys je pro mě nepoužitelný, ale jeho cena je imho velmi příjemná

edit: ještě jsem zapoměl dodat, že by to měl být router s podporou WPA2
    Naposledy upravil pety; 23.09.2009 v 07:58.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Asus Blitz Formula P35 - zkusenosti, rady, nazory ...
    Založil Slimák v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 28
    Poslední příspěvek: 13.08.2007, 11:44
  2. Pomalý upload pres LAN - Prosim o radu
    Založil Wer v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 07.12.2006, 13:12
  3. Asus P4PE - zda se mi cely PC nejaky pomaly
    Založil Tomas.1 v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 30.11.2003, 14:05

Pravidla přispívání