Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: Slave HDD hlásí - Chyba zpožděného zápisu I/O disku E:...

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Exclamation Slave HDD hlásí - Chyba zpožděného zápisu I/O disku E:...

Zdravím.
    Základní deska: MSI PM8M-V
    HDD: Hitachi Deskstar 40GB
    Maxtor 15GB

Disk mi hlásí: "Chyba zpožděného zápisu I/0" Data byla ztracena. Nevíte, co toto může být?? Nerozumím tomu. Disky jsou oba IDE, jeden jako master a druhý jako slave samozřejmě...

Máte někdo zkušenosti s WD Caviar SE 80GB 7200RPM 8MB...strašně moc se zespodu zahřívá...horký jak plotna u kamen...

Okrajově...Když spustím win, tak se mi stává, že se mi hodně zasekávají stránky ve firefoxu, seznam email mi to zastaví na http://seznam.cz/gate a poté někdy úplný zásek prohlížeče a pak mi to hlásí, že firefox je již spuštěn ale neodpovídá...souvisí to nějak s chybou na disku nebo jsou vadné winy a je třeba reinstall...

Díky za reakce...
    Naposledy upravil Koty45; 26.08.2009 v 17:39.

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    288

Standardní Re: Slave HDD hlásí - Chyba zpožděného zápisu I/O disku E:...

Chyba zpožděného zápisu môže znamenať, že disk ide do kopru. To isté som odklikával u svojho staršieho samsungu 160GB asi mesiac, než sa odporučil úplne..
    intel C2D6320@3395MHz (485x7), TTSonicTower+CollaboratoryLiquidPro, Abit IP35PRO, Sapphire 3850, 2x2GB A-Data EE, WD5000AAKS + Spinpoint 160GB + OCZ Core2, Nec, Corsair 520W, zabalene v 3R NeonLigt Black. Logitech Dualooptical, MX510, Hyundai Q790 + 24" Dell 2407WFP
    PrsonlDidžitlEjsistnt Compaq iPaq 3870, komjunikejtor glofiish X500+

Citace Původně odeslal rOn Zobrazit příspěvek
    Chyba zpožděného zápisu môže znamenať, že disk ide do kopru. To isté som odklikával u svojho staršieho samsungu 160GB asi mesiac, než sa odporučil úplne..
    No takhle, ten disk 40GB je z mýho starýho PC dán do tohoto nového a ve starým už předtím dělal nějaké problémy, ale po opravě začal opět v klidu fungovat. Ale jakmile jsem ho přendal, nejenže si z něj nemohu přetáhnout některé soubory na HDD co už byl dán v tom novém, ale právě hlásí i tyto chyby a hlásí mi to i "nebylo možné zpracovat informace z desktop.ini"! Takže to vypadá, že disk je na odchodu do křemíkového nebe, že?? =(

Vypadá to tak.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Citace Původně odeslal Paolo Zobrazit příspěvek
    Vypadá to tak.
    Ok, no co nadělám. Můžu se ještě zeptat na výše zmíněný problém teploty HDD??

Exclamation Re: Slave HDD hlásí - Chyba zpožděného zápisu I/O disku E:...

Zdravím,

projížděl jsem oba HDD utilitou HD TUNE a výsledek byl 100% bez chyb...tak mě napadá, že budou asi chybně instalované Winy...=)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém s novým hdd, chyba ve zdroji?
    Založil MisfiT v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 25
    Poslední příspěvek: 26.03.2006, 19:36
  2. Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.01.2006, 20:16
  3. 80GB HDD - po formatu se hlasi jako 40GB!
    Založil JJEJ v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 02.01.2005, 14:54
  4. POMOC!!! Chyba I/O disku...
    Založil zed v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 11.11.2002, 21:38

Pravidla přispívání