Jak přeinstalovat WinXP v noteboku když nefunguje mechanika? sice mám k tomu externí ale notebok jí nemůže najít...nemáte někdo nějaký nápad, děkuji
Jak přeinstalovat WinXP v noteboku když nefunguje mechanika? sice mám k tomu externí ale notebok jí nemůže najít...nemáte někdo nějaký nápad, děkuji
Externí na usb? no může být problém, že bios ji nerozpozná..zkus napsat přesně typ ntb. A pokud by to nešlo, je možnost vytvořit si usb instalaci - na klíčenku 1GB například.
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
je tam nějaký starý Bios který mechaniku nenajde, má jen čtyři možnosti: Flopy, interní mechaniku, disk a síť. Externí mechanika je USB kterou prostě přehlédne, v nabídce Biosu USB prostě chybí, USB disk by určitě také nenašel![]()
Pravda, to mi nedošlo. Tak pak záleží jak se Ti chce s tím hrát. Nejrychlejší varianta by bylo vyndat hdd, připojit jinde, zformátovat, nahrát instalátor win+zavaděč a poté spustit instalaci z ntb. A pokud nechceš takhle, tak boot z lan...ovšem to je krapet složitější.
Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 ProfessionalBlondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.
Pokud je to jednorazova akce, lze pouzit redukci USB - ATA, sam jsem to vyzkousel a funguje to skvele. Pripojis klasickou CD-ROMku z PC a instalujes..
http://www.softcom.cz/produkt/adapte...gitus/?flist=1
CPU Intel Core2 E6600, 2,4@2,9ghz ||| RAM DDRII 2x1GB Kingston 800Mhz ||| MB Gigabyte GA-965GM-S2 ||| GPU Asus 7600GT
To by mu mělo pomoci v každém případě.To je věc, která mu nepomůže, když ji ten jeho BIOS neumí.
Externí DVD mechanika není totiž nic jiného než obyč. interní mechanika, převodník (jaký jsi například uvedl ty), zdroj a slušivá krabička (to vše řádně zaplaceno).
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)