Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: Lze ještě zachránit něco z prasklého LCD ? Potřebuji ho nahradit, není můj :-D :-(

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Lze ještě zachránit něco z prasklého LCD ? Potřebuji ho nahradit, není můj :-D :-(

Měl bych takový dotaz, mám Acer AL 1715 na který se asi před 20ti minutami svalila plná flaška pití . Bohužel byla dostatečně těžká a dostatečně dementně postavená na to aby monitor praskl . A jelikož není ani můj (dlouhodobě zapůjčený) tak se ho chci za každou cenu pokusit nahradit. Finanční náhrada v mém případě není to pravé. Budu tedy schánět jiný, nejlépe i barvou stejný (tento je stříbrný) aby to vážně nebylo poznat. Avšak pro případ že bych sehnal s černým rámečkem nebo třeba jenom samotný LCD panel, chtěl bych se zeptat zdali je v domácích podmínkách možné panel nebo alespoň rámeček vyměnit. Tudíš zajímá mě jestli to někdo někdy zkoušel a jestli by tam na mě nečekala případně nějaká záludnost abych nepokonil ještě víc než kolik pokoněno je. Případně by mě zajímalo jestli kdybych sehnal panel třeba od jiného výrobce (nebo jen model) jestli by se dal zapojit do této ektroniky toho ?? Nevím.. Nikdy sem se o nic takového nezajímal a před tento problém mě postavila tato nepříjemná nehoda, proto prosím trošku ztrpení připřípadném vysvětlování problematiky. Nemusím snad skoro dodávat že to neskutečně spěchá !!!

Standardní Re: Lze ještě zachránit něco z prasklého LCD ? Potřebuji ho nahradit, není můj :-D :-

Praskl panel ("vytekly krystaly") nebo plasty okolo (rámeček)?
    Odkud jsi?
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

Standardní Re: Lze ještě zachránit něco z prasklého LCD ? Potřebuji ho nahradit, není můj :-D :-

Praskl panel, praskliny sou asi 4-10 cm dlouhé a kolem nich je mrtvo ve vrhní části monitoru to jinak ještě celkem žije . Plánuju už zítra jít koupit nový a tento zatím nechat bokem že ho snad někdy opravím nebo něco s ním provedu prostě. Zítra ho jdu koupit, takže rychle ještě.. nějaké návrhy ?

Pokud praskl vlastní panel, tak je to neopravitelné.
    Tady není co víc radit, než koupit nový a starý ekologicky zlikvidovat (odvézt do ekodvora).
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

No hned na začátku jsem měl otázku, jestli lze vyměnit panel z jednoho na druhý monitor. (Když kooupím stejný třeba s mrtvou lampou)to vážně nejde ?

To asi nepojede. Musel bys vyměnit celý pajšl včetně dalších obvodů pro ten panel.
    Zkoušel jsem toto řešit i s identickými notebooky a taky jsem neuspěl.

Citace Původně odeslal kerim Zobrazit příspěvek
    No hned na začátku jsem měl otázku, jestli lze vyměnit panel z jednoho na druhý monitor. (Když kooupím stejný třeba s mrtvou lampou)to vážně nejde ?
    co si pamatuju tento model, ma dva druhy elektroniky(1-vse na jedne desce 2-PB+MB zvlast) a ramecku. U aceru plati co kus to original... navic u tohoto typu odchazi pravidelne kondenzatory, proto bych se radej domluvil s majitelem na odskodnem...bude to jednodusi.
    Nikon D50/70 + spousta hraček.Prace D3 + 14/2,8 + 24-70/2,8

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Reklamacia neuspesna! = UZ UKONCENA -ZAZRAK !
    Založil AjsTi v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 65
    Poslední příspěvek: 02.04.2006, 15:20

Pravidla přispívání