Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: [PHP] - free enkoder/obfuscator

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní [PHP] - free enkoder/obfuscator

Nechci dat z ruky vytvoreny kod, rad bych ho nejak zaobfuskoval. Nechci to zatim delat zend encoderem, nakolik to stoji dolary. Hledam tedy enkoder/obfucator, ktery zvladne:

1/ php5,
    2/ autoloading reseny pres jmena souboru, tj kazda trida v jinem souboru, a to v ruznych adresarich po serveru.
    3/ bude zdarma, a to i pro komercni pouziti.
    [EDIT] 4/ - aby to bezelo na serveru, ktery neni muj, tj pokudmozno se standardni vybavou, a nemusel jsem znasilnovat admina k instalaci cehokoliv.
    Hledal jsem, googlil, nasel jsem leccos, zkusil jsem leccos, vesmes to bylo vhodny tak na splacaniny typu <html><head></head><body><?kod;?>....</body></html>.

zna nekdo realne pouzitelne reseni pro uvedene pozadavky?
    zkousel jsem neuspesne:
    POBS - php obfuscator - http://www.raizlabs.com/software/phpobfuscator/
    turck mmcache - http://turck-mmcache.sourceforge.net/index_old.html
    e accelerator - http://eaccelerator.net/
    a nejaky online sluzby
    Naposledy upravil KtK; 22.05.2009 v 07:58.
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Member Avatar uživatele l_iNu$
    Vliv
    231

Standardní Re: [PHP] - free enkoder/obfuscator

Co se nelíbilo na eAcceleratoru? něco na jeho způsob je APC, nebo co zkusit php_strip_whitespace (ale dá se samozřejmě nějakým formátovačem kódu uvést do čitelného stavu, takže asi na nic).

Vliv
    298

Jedna vec, kterou jsem opomnel napsat do prvniho postu (doplnim) - ten server na ktery to chci vystavit neni muj, takze dostat tam eaccelererator znamena znasilnit k tomu administratora.
    Sleduju to APC, umi to opravdu to co potrebuju? Nejsem z toho manualu moc moudrej, jestli zkompilovany php soubor spustim i na serveru bez apc.
    Naposledy upravil KtK; 22.05.2009 v 07:59.
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Vliv
    231

Citace Původně odeslal KtK Zobrazit příspěvek
    Sleduju to APC, umi to opravdu to co potrebuju? Nejsem z toho manualu moc moudrej, jestli zkompilovany php soubor spustim i na serveru bez apc.
    Aha koukám že tam přibyl/nebo jsem přehlídl bod 4, bohužel nespustíš, podle mě to bez rozšíření do PHP nepůjde, protože tam není možnost jak vykonat už nějak zkompilovaný skript.

Vliv
    298

No doplnil jsem to tam az potom.
    Nicmene kdyby se mi povedlo admina znasilnit na to apc (to by snad slo, nakolik je to soucasti pearu, a instalace je na 3 prikazy), mas s tim nejakou zkusenost? Fakt z toho manualu nejsem uplne moudrej - neni mi z toho uplne jasny, ze by slo na server umistit _POUZE_ zkompilovany kod.

Vliv
    231

Citace Původně odeslal KtK Zobrazit příspěvek
    No doplnil jsem to tam az potom.
    Nicmene kdyby se mi povedlo admina znasilnit na to apc (to by snad slo, nakolik je to soucasti pearu, a instalace je na 3 prikazy), mas s tim nejakou zkusenost? Fakt z toho manualu nejsem uplne moudrej - neni mi z toho uplne jasny, ze by slo na server umistit _POUZE_ zkompilovany kod.
    Pravda APC na rozdíl od bcompileru, eAcceleratoru neumí výsledný bytecode uložit do souboru, takže taky nic…

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Omezeni prenosu na siti (free program)
    Založil MeTaN v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 25.02.2008, 09:55
  2. free program pro editaci videa
    Založil durdin v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 15.03.2005, 13:02
  3. Slusny free proxy server ??
    Založil D_a_v_i_d v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 13.03.2005, 14:54
  4. Free Packal