Zdravím ocguru forum,
mám zapeklitý problém.
Na čisté instalaci WIN XP HOME doplněné o SP3, antivir AVAST poslední aktualizace se špatně načítají některé internetové stránky.
Konkrétně s velmi dlouhou prodlevou a ne úplně se načtou např. stahuj.cz, idnes.cz či se stránky vůbec nezobrazí. Jiné se zobrazují úplné a takřka okamžitě.
Na stejném připojení( stejný ethernetový kabel) a jiném pc se přitom stránky zobrazují dobře a s prodlevou rovnající se zabordelení příslušného pc.
Již jsem vyloučil paměti( provedena výměna v různých slotech, disk - 2 x uplnej format c:/ oddílu( d:/ neformátované), poskytovatele internetu, AVAST ( jak vypnuta rezidentní ochrana tak i odinstalován), firewall( na zkoušku vypnut), prohlížeč( nainstalována opera, firefox, ie, doplňky prohlžečů ( flash i java nainstalovány).
Ještě mne napadá špatná instalace WIN XP( konkrétně nějaká chyba v siťových protokolech, vadná integrovaná síťovka ( nvidia- deska ASUS K8N-E) či nějaké omezení ze strany poskytovatele UPC ( bez přepsání čísla síťové karty, IP adresy,dns atd připojení na novém počítači nefungovalo..
Samozřejmě proveden cleaning registrů a cookies, můžu poskytnout LOG, ale moc tam toho není...
Napadá někoho co s tím může být?