Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: DV Teac W5OE????

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní DV Teac W5OE????

Koupil jsem si Dv Teac W5OE vypalovačku.Marně jsem shaněl nové firmware na oficiálních strankach TEAC .Na strankách www.cdr.cz je tam napsaný,že tato vypalovačka je prodávaná jako OEM PIONEER DVRAO5-a jsou tam dvě nové firmware.
    Nevím jestli PIONEER to dělá pro Teac a jestli jsou stejné Chipsety jestli tyto Firmware mohu poučít.Jde mi o to .že bych chtěl si kupovat 4xrychlostní DVD.Četl jsem na strankach cdr, že kdy chci vypalovat 4x musí být verze firmware poslední jinak,že se bud mohou poškodit DVD media a nebo i samotná vypalovačka.
    Díky všem za radu

Standardní

Precti si tohle a vlastne cely to forum a mozna budes chytrejsi.
    WS: AMD Athlon 64 4000+/2.6GHz, Gigabyte GA-MA69GM-S2H, 4GB RAM, 80GB Seagate 7200.10, 160GB Samsung SP1614C, LG GSA-4163B, Int. VGA Radeon X1250, AOpen H500B 350W, EIZO S1910-K, MS Basic Keyboard, MS Laser Mouse 6000
    SRVR: Intel Celeron 2.16GHz, Intel D865PERL, 1GB RAM, 2x320GB + 1x300GB Seagate SATA, AOpen H600A 350W, Inet 16Mbps/10GHz od www.lysafree.net

Standardní Re: DV Teac W5OE????

Citace Původně odeslal juris
    Koupil jsem si Dv Teac W5OE vypalovačku.Marně jsem shaněl nové firmware na oficiálních strankach TEAC .Na strankách www.cdr.cz je tam napsaný,že tato vypalovačka je prodávaná jako OEM PIONEER DVRAO5-a jsou tam dvě nové firmware.
    Nevím jestli PIONEER to dělá pro Teac a jestli jsou stejné Chipsety jestli tyto Firmware mohu poučít.Jde mi o to .že bych chtěl si kupovat 4xrychlostní DVD.Četl jsem na strankach cdr, že kdy chci vypalovat 4x musí být verze firmware poslední jinak,že se bud mohou poškodit DVD media a nebo i samotná vypalovačka.
    Díky všem za radu
    To je to proč nekupovat OEM výrobky. Teď jsi odkázaný na to, jestli Teac milostivě upraví / koupí nový firmware od Pioneera. Stejně nakonec všichni skončí tím, že to přeflashují originálním firmwarem (viz předchozí příspěvek). Ale přijdeš tím o záruku!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nero vs. Teac dv-w50d nevypali plne CD
    Založil Petano v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 17.05.2004, 13:36
  2. Problem s TEAC 552E
    Založil Snorri v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 16.02.2004, 21:02
  3. Pomaly start Seagate 120 GB 7200.7 8 Mb a TEAC 50E
    Založil falkom v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 8