Nejde mi tato mechanika na tej doske!!! Ak ju dam k disku ako slave tak mi nenabehnu WIN XP a ked ju dam k napalovacke tak mi ju nechce BIOS detekovat![]()
Nejde mi tato mechanika na tej doske!!! Ak ju dam k disku ako slave tak mi nenabehnu WIN XP a ked ju dam k napalovacke tak mi ju nechce BIOS detekovat![]()
AMD Athlon XP1700+ JUIHB, CoolerMaster DP5-7JD1B, Epox 8RGA+, 256 MB RAM PQI 333 MHz, 40 GB WD 2MB cache, CRW Asus 4012A,
a máš dobře najumperováno a nakabelovánozkoušel jsi jiný varianty
myslim, že to neni chyba desky, pokud neni nějak rozbitá...
![]()
Vsetko bolo spravne! Ta doska je uplne nova kupil som ju len pred tyzdnom!
AMD Athlon XP1700+ JUIHB, CoolerMaster DP5-7JD1B, Epox 8RGA+, 256 MB RAM PQI 333 MHz, 40 GB WD 2MB cache, CRW Asus 4012A,
a ta mechanika je ok![]()
nezdá se mi že by se mohly navzájem nesnášet...![]()
Ma sice uz 5 rokov ale doteraz mi isla uplne bez problemov!!!
hmm a tys tam jenom vyměnil desku a už nefunguje, joPůvodně odeslal Johnny5
to je fakt divný...zkus tu mechaniku u nějakýho kámoše, fakt je divný, že by se navzájem nesnášely...zkusils jinej kabel ? zkusil si ji dát na cable select a samotnou na sekundární kanál
![]()
Samotnu som ju este neskusal nemal som na to vela casu sa s tym hrat ale skusim este u nejakeho kamosa ci to pojde. Predtim som mal dosku Zida Tomato BX98-CT a ziaden problem.
zkus ji nejdřív samotnou na sekundárním kanálu a když nepojede, tak u kámoše a když nepůjde takPůvodně odeslal Johnny5
![]()
Na tej doske mam aj problem s modemom ktory predtym bezal v pohode tak neviem ci je vadna doska![]()
a co ti nejdePůvodně odeslal Johnny5
teoreticky by o mohlo bejt deskou, ale ta šance je minimální...
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=9782
Posledny prispevok
hmmm tak s tim ti neporadim...Původně odeslal Johnny5
...možná zkusit jinej slot, podívat se do správce zařízení jestli tam s tim jde něco udělat...newim.
![]()
znami mi poradil toto http://www.grisoft.cz/php/cs_faq.php...&co=_restoreXP
Modem mam v druhom slote. Vcera tam zrazu ovladace boli a modem isiel akoby sa nic nestalo![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)