Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: problem s reinstal WIN XP na intelu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní problem s reinstal WIN XP na intelu

Mam problem coz jste asi poznaly... nedavno jsem do PC natahal pomerne dost viru... a rekl jsem si ze to bude v pohode tak jsem hral dal bez reinstalace a beze vseho a najednou se mi zacal zpomalovat net, strasne se sekat HD a takovy... proste strasne pomaly system najendou... tak jsem si rekl ze to preinstaluju... kdyz vlozim do dvdroomky cd se sytemem win XP tak se me to zepta jestli chci uplou instalaci nebo renovaci... (nebo neco takovyho). (btw. zkousel jsem oboje) tak dam jedno z toho a zacnou se kopirovat soubory a az se to dokopiruje tak se restartuje PC. A tam pak naskoci pred spustenim systemu jestli chci spustit Windows XP a nebo Windows XP instalaci. Samozrejmne dam instalaci a zcerna obrazovka a nahore vlevo blika bily podtrzitko a to je vse... nic to nedela... proste nemuzu preinstalovat windows... nevite nekdo??

Standardní Re: problem s reinstal WIN XP na intelu

1) špatná sekce... -> ostatní operační systémy
    2) SATA ovladače máš? jakou máš sestavu? atd. atd.
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

SATA ovladace nevim co to je, takze asi nemam

Intel Core 2duo CPU
    E4500 @ 2,2GHz 2GB RAM
    GeForce 6600GT
    a zakl. deska je nejaka P5B Deluxe

Jine cd s OS si zkousel? odpoj vse co neni nutne. V biosu mas prepnuto na emulaci ci jak se to jmenuje na IDE?zkus vlezt do winu, pustit instalaci z nich a uvidis jestli to treba pak po restartu bude pokracovat.
    MB: ASUS p5Q pro, CPU: Core2 Duo E7200-taktuji(prozatím 410*9,5-3895MHz@1, RAM:2x2 Gb OCZ cl4 800mhz , ZDROJ: enermax liberty 525w, DISKY: 1*250gb+1*750gb samsung (SATA),CHLADIČ: Noctua NF-P12, Case: Thermaltake VI1000BNS M9+3x noctua nf-p12, win. Vista ultimate 64bit sp 1, monitor HP 22'' w2207h + asus 22'',myš: razer deathadder, kláva: Logitech ultra x premium, tv tuner analog+digital, repro Logitech 5.1/// SE P1i+4gbM2+GPS nokia /// nokia 6230i+512mb///NOKIA 6280///canon powershot SX100IS+4gb /// VW POLO 6N2 1,9SDi :)/// iPhone 16gb-2.2JB

Senior Member
    Věk
    40
    Vliv
    0

nabootuj z instalacniho CD, v prubehu instalace se Te zepta zda chce stavajici instalaci smazat, tak ji smaz a pokracuj (volitelne muzes formatovat i celej disk)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. problém s instalací win xp home eng
    Založil tomt v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 21.03.2006, 19:18
  2. Problem - Win XP pro v domene a MS Office
    Založil Khandar v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.01.2005, 19:21
  3. Problém s Win98 nebo i Win XP
    Založil Systemak v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7