Ahoj, koukam ted po nejakem bazarovem kousku s dobrou vydrzi na baterku (alespon 5 hodin) a nejakou odolnosti. Nasel jsem zatim repasovany IBM T40p (1400x1050) za 8k Kč.
Existuje něco lepiho v teto kategorii, nebo mam vzit tohle? Diky
Ahoj, koukam ted po nejakem bazarovem kousku s dobrou vydrzi na baterku (alespon 5 hodin) a nejakou odolnosti. Nasel jsem zatim repasovany IBM T40p (1400x1050) za 8k Kč.
Existuje něco lepiho v teto kategorii, nebo mam vzit tohle? Diky
Myslíš T40p z Gigacomputeru?Myslím, že Tčková řada IBM je dobrá volba. Být tebou bych se díval po T43/T43p, protože už má DDR2 paměti a SATA disky, čili možný levný upgrade. Pokud zahrnuješ do nákupních kanálů i eBay, je výběr převeliký, i když kurz dolaru není extra příznivý. Pokud není podmínkou integrovaná mechanika, jukni se i na X řadu, i když ta zase má jen XGA displeje. S baterkou v bazarových kouscích je to naprd, většinou bývají na 60-70% max.kapacity, na druhou stranu nové baterky zase tak drahé nejsou(kolem 70USD) a navíc si můžeš pořídit ještě baterii do Ultrabay slotu(cca. 50USD). Displej bych bral 14"SXGA, já mám 15"UXGA a i když je to na práci super, na přenášení už to takové labúžo není a docela dost to žere energii(spolu s FireGL grafikou).
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
Pokud to vezmes jeste se zarukou...nejaky takovy je na aukru, tak nic lepsiho nesezenes.
Pište česky: hold × holt
hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“
Chtel bych spise s mechanikou, tedy T radu kvuli moznosti baterky do Ultrabay. Baterky by se koupily nove, to by uz nebyl problem. Existuje T42/43 v "p" verzi za rozumnou cenu? Bylo by to asi lepsi uz jen kvuli tem pametem, jak rikas. Disk bych ale asi neresil, v ramci vetsi odolnosti tam nejspise prijde homemade SSD z CF
Na bayi jsem koupil za cca 650USD nekdy v cervnu T61, 2GB, 80 Sata, FW uplne novy s 3letou NBD zarukou.. Najdi si ten shop, maji tam fakt skvele kousky..
.
To zni pekne, asi by sis nevzpomnel na jmeno toho shopu co? Ono je to jako hledat jehlu v kupce jehel...
Jinak pri nakupu v USA je NBD platna i pro CR?
Vse najdes tady http://notebooky-forum.notebook.cz/v...&highlight=t61
To forum je hrozne, ale tento thread je uzitecny, najdes tam vse ohledne zaruky atd. Nektere modely maji jen jednoletou, ale na nektere uplatnis i triletou(da se v tom shopu prikoupit).
.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)