Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: DVB-T tuner / DVD-DivX player-burner / HDD recorder

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Standardní DVB-T tuner / DVD-DivX player-burner / HDD recorder

Digitalizace nam postupuje milovimy kroky, analogova ct2 bude brzo minulosti..

Chtel bych to poresit, a protoze jsme asi posledni domacnost, co nema dvd player, napada me moznost poridit nejake kombo, co by melo dvb-t tuner, umelo to nahravat na hdd, vypalit ze zaznamu Dvd, umelo to prehravat DivX. Jako bonus bych uvital, kdyby to umelo hdmi, a u divx videa menit velikost titulku - podle vseho hroznej problem.

Problem je, ze nejsem schopen dohledat zarizeni, ktere by vyse zminene umelo. Nabidne nekdo tip na neco takoveho? (krome HTPC, ktere mam v planu stavet pozdeji
    Nebo to mam rovnou vzdat, a hledat ty zarizeni separe?

Co se tyce financni stranky veci, cena je samozrejme dulezita, a podle ni se na to muzu pripadne vyprdnout, a nez budu velkej a bohatej, zit s obyc set top boxem.
    Zkratka musel bych si pripadny typ zarzizeni rozmyslet podle pomeru cena/vykon.
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Standardní Re: DVB-T tuner / DVD-DivX player-burner / HDD recorder

Resim podobny problem a premyslim treba o tomhle:

Evolve HMC-73TVR

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55713

Co se mi libi -
    a) cena (s 500GB diskem se vejdu do 5000),
    b)nemusim uz vypalovat DVD filmy, jenom spustim kopirovani na disk pres sit,
    c) Moznost nahravani a timeshift.
    Co se mi nelibi -
    a)zadny interni tuner (na druhou stranu dvb-t box uz mam, a taky za tu cenu)
    b) pouze cinch vstup, kdyby aspon s-video vstup (pak si ale reknu, ze na ty serialy mi to staci)
    c) nikde zadna poradne recenze, jenom par nazoru v diskuzi.
    d) evolve nazev (souvisi s bodem c)
    Takze zatim cekam, ono taky do vanoc se podobnych pristroju vyroji asi vice...
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

2Ktk: Vybírám totéž, cenově se to pohybuje tak 6-7 tisíc za DVD rekordéry s HDD s kapacitou tak 160-250 GB (podle značky a dalších fičurek)... Bohužel svůj "seznam oblíbených" mám v práci, ale tuhle jsem narazil na něco celkem OK značky Sony s cenou cca 6500 nebo 7 tisíc...

Jinak ohledně toho nahrávání (pokud píšu blbost tak ať mi to někdo vyvrátí, ale takto mi to bylo sděleno), prý se pomalu nedá sehnat DVD rekordér s DVB-T tunerem, který by uměl nahrávat "něco jiného než na co se díváš", jinak řečeno, zřejmě všechny tyhle "sečkožnečkomlátičkopečky" mají ten interní tuner jen s možností jednoho kanálu současně a nikoliv dvou, jako některé stand-alone set-top boxy...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Pokud chceš použít DVD rekordér s pevným diskem zároveň jako set-top-box, tak je pravdou, že pak nahráváš jen to, na co se díváš.

Máš-li ale telku s vlastním tunerem, tak samo se díváš přes tuner TV a DVD-R si zaznamenává jiný pořad naladěný na svém tuneru.

Osobně jsem toto už vyřešil RDR-HXD790 s 160GB a teď řeším, kde seženu HW schopný vysílat kódy dle Philips Pronto, abych do něj dal větší disk.
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.

Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.

celkem mne zaujala tato novinka:

http://www.alza.cz/emtec-movie-cube-...gb-d101619.htm

hlavne uz to ma v sobe digital i analog tuner.
    i3-2100,4GB DDR3,WD 500GB GP, WD 1 TB GP, inno3d 8800GT, Lenovo L220x

Senior Member mince Avatar uživatele KtK
    Behind fuc*ing WorkTable Device (Praha zapad)
    Vliv
    298

Tak vam kluci dekuju, vypada to, ze to nejspis vyresim oddelene..
    Parasite lost, AKA the Girlfriend Mission:The Socka Project sleeps, lets use (her :) Durex! 1GHz in some soltek stuff, Ati rage 128, etc.. (it\'s noisy)
    IMB Thinkpad R31: celer 1.2GHz, 384M RAM, 60GB 5400rpm hitachi, i810 8MB onboard (na praci to staci ;)
    [pro archivni ucely] janina overclockerska poradna (.tar.gz, 1.1MB, otevrete si index.html v browseru podporujicim javascript a frames)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. HDD a DVD recorder
    Založil krajky v sekci fóra Elektronika a bastlení
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 26.07.2007, 20:45
  2. Nakup DVD + HDD rekorderu (pripadne +DVB-T)
    Založil tiktak v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 08.04.2007, 14:16
  3. Macpower (Galaxy) TVisto ... hdd divx player
    Založil mokus v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 22.12.2005, 01:08
  4. 05/05 Jaky HDD MP3 player bez prilozeneho HDD??
    Založil Kazdic v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 10.05.2005, 19:21
  5. Vplyv DVD na HDD ?
    Založil RAYven v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 26.10.2004, 09:55

Pravidla přispívání