Výsledky 1 až 3 z 3

Téma: Asus M2N32-SLI - death?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Angry Asus M2N32-SLI - death?

Mam takovej "mensi" problem - pri zapnuti pc jen tma, ani nepipne! Ptam se tedy, jestli je mozny jeste s tim neco udelat nebo jestli je mrtvej bios... Bohuzel ten svab je pripajen k desce (vidim to poprvy - na stejny desce jsem mel vzdy svaba v socketu)...

Udalosti ktere predchazely k "death" stavu:
    1. za dverma na me cihala "modra smrt", resetnul jsem tedy pc...
    2. objevila se hlaska BIOS checksum error - takze jsem si pripravil bios na flash
    3. z puvodniho 2001 jsem chtel tedy rovnou prejit na 2101
    4. vytvoril jsem dos boot disk + bios + awdflash 1.32
    5. nabootoval jsem, spustil awdflash a zacal flashovat, po vyzvani jsem zmacknul F1 pro reset a pc uz nenabehlo - nepomaha resetnuti CLRTC

Jeste mi napadlo jak funguje ASUS FRASH FREE BIOS 3?
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Standardní Re: Asus M2N32-SLI - death?

Citace Původně odeslal .::Richmond::. Zobrazit příspěvek
    Mam takovej "mensi" problem ...

Jeste mi napadlo jak funguje ASUS FRASH FREE BIOS 3?
    Crash Free BIOS byl kdysi pritelem z nejvernejsich. BIOSy od ASUSu moc kvalitou neoplyvaly a vetsinou si to sedlo a sel bootovat z CD mechaniky puvodni BIOS.Respektive si jej to natahlo po chybove hlasce samo. Pokud je poskozeny Boot Block, nepujde s tim doma delat nic (servis nebo nekoho s flasherem). Vetsinou byva takto prepsany 4 bitovy blok BIOSu. Pokud po restartu ani nevrzne FDD (tedy pokud tam je), je to haji, pokud ano, da se flashnout i "potme". Jen je treba vedet co a kolikrat zmacknout. Na diskete jiny nez BIOS a flash program neni. Koneckoncu se to uz odpalit vice neda.
    Ja jsem se to prave kvuli tomu naucil delat primo v BIOSu, EZ flashe ASUSky porad obsahuji.
    *Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
    Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
    ---------------
    DAW studio

Standardní Re: Asus M2N32-SLI - death? LOCK & DEL plz

Tak jsem jeste zkusil hodit do googla M2N32-SLI NO POST NO BEEP a vyjelo mi dost informaci z kterych vyplyva ze tyhle desky na to trpely. Mel jsem tu samou revizi jako u ty mrtvy ale ma jinyho svaba a socket, z obrazku co jsou na netu jsem nasel jeste 2 ruzny svaby takze asi tak... Dal uz to resit nebudu, dam to na reklamaci...

edit: jeste k tomu EZflashi - u nekterejch biosu je vyslovne napsano aby se neflashovali pres EZflash (vetsinou ty biosy, ktery upgradujou vestavenou EZflash utilitu - prave proto to flashuju pres flopynu)
    X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ Asus M3N-HT ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ Cavalier 3 ■ Eizo + Samsung
    UMPC @ 1.2GHz - 1.6GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 721g ■
    Snow Leopard 10.6.6

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. oprava biosu na asus a8n sli deluxe flash
    Založil MACAKILLER v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 11.12.2008, 08:10
  2. S Asus P5N32-E Sli Plus se nemůžu dostat nad FSB400Mhz.
    Založil kesi v sekci fóra Intel čipové sady
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 28.10.2007, 12:48
  3. Asus M2N32 WS Professional
    Založil gangbee v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 12.03.2007, 09:24
  4. Problem s doskou ASUS M2N-E SLI
    Založil horvi v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 20.12.2006, 11:59
  5. ASUS A8N SLI Premium+overclocking