Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: sekání winampu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Exclamation sekání winampu

Ahoj,
    z ničeho nic mi přestalo fungovat normální přehrávání ve winampu. Mp3jka se začala sekat. Ve winampu přeskakuje Play a Stop a písnička se nedá poslouchat. I čas písničky se mění sám od sebe. Zkoušel jsem nastavovat DirectSound v pluginech, přeinstaloval jsem kodeky, ovladače zvukovky, directX ale pořád to dělá a dělá to ve všech programech až na wmplayer, v tom to jede bezproblému.

Každá rada dobrá, nevím si už rady, díky.

Standardní Re: sekání winampu

Citace Původně odeslal b3nd3r15 Zobrazit příspěvek
    Ahoj,
    z ničeho nic mi přestalo fungovat normální přehrávání ve winampu. Mp3jka se začala sekat. Ve winampu přeskakuje Play a Stop a písnička se nedá poslouchat. I čas písničky se mění sám od sebe. Zkoušel jsem nastavovat DirectSound v pluginech, přeinstaloval jsem kodeky, ovladače zvukovky, directX ale pořád to dělá a dělá to ve všech programech až na wmplayer, v tom to jede bezproblému.

Každá rada dobrá, nevím si už rady, díky.
    Jelikož to dělá ve všem možném krom WMP, tak je chyba patrně v kodecích(zkus si nainstalovat K-lite codec pack). Dělá ti to jen u jedné písničky nebo u všech nebo jen u všech MP3? Jaké máš nainstalovány kodeky?

teď mě napadlo, winamp by měl umět přehrát MP3 i bez kodeků, zkus je odinstalovat jenom. Odinstaluj VŠECHNY kodeky a pak to zkus přehrát...

jo a jakou verzi máš WinAmp?
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Tak jsem zkusil kompletně všechny kodeky smazat (měl jsem jen fddshow) a winamp pořád nefunkšní. Nainstaloval jsem K-lite pack a pořád to samý.

Dělá to u všech mp3jek
    Winamp mám ve verzi 2.91
    Dále jsem zjistil že přehrávat lze v pořádku v VLC playeru.

novější winamp taky nejede?
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

žádná verze winampu nejede, zkoušel jsem tři verze (i nejnovější)

Když ti to přehraje VLC, pak si myslím, že je nepořádek buď v nainstalovaných kodecích, nebo v nastavení fddshow.

Zkus všechny kodeky odinstalovat a použít toto:

WIN + R -> cmd [enter] -> WMIC.EXE

Objeví se nové okno a do něj zadej:

path Win32_CodecFile get name, filename, description

případně (trošku nepřehledné ale zase kompletnější)

path Win32_CodecFile

Pomocí těchto příkazů zjistíš, jaké kodeky ti v PC zbyly, vím že si psal, že máš jen ten fddshow, ale je možné, že si třeba někdy jindy instaloval jiné a odinstalace nedopadla OK, nebo někde zbylo něco po FFDshow.

Pokud tam něco zbylo, zkus to smáznout ručně. Pak odinstaluj všechny winampy. Nakonec projeď registry nějakým čističem, restartuj PC a nainstaluj WinAmp(nejnovější). Není možné, aby to nefungovalo....

Až to všechno uděláš, pak až nainstaluj FFDShow...
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Retro ovládní Winampu
    Založil Dudu v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 11.04.2005, 23:09
  2. Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 11.11.2003, 17:18
  3. vyznavaci winampu help
    Založil sasha v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 09.09.2003, 23:41
  4. Jak rozchodit subwoofer ve WinAmpu?