Výsledky 1 až 25 z 32

Téma: Padanie firefoxu pri prezerani flashu

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Padanie firefoxu pri prezerani flashu

Uz dlhsiu dobu mam nasledujuci problem:

Ked idem na stranku s flashom (napr prehravanie videa), video sa zacne normalne prehravat a po chvile sa stane jedna z dvoch nasledujucich moznosti:

1. Browser (a prehravanie videa) zmrzne a windows mi vyhodi nasledujuci error:
    AppName: firefox.exe AppVer: 1.9.0.3071 ModName: npswf32.dll
    ModVer: 9.0.124.0 Offset: 0007b0dd

alebo

2. Padne mi komp... zobrazi si modra stranka smrti s dakymi blabolmi a treba resetnut komp. Niekedy to napise ze ma problem s modulom "ati2dvag" (preto mozno bude problem v grafike?), niekedy sa proste komp len resetne bez vystrahy. Po restarte sa objavi hlaska "Cinnost systemu sa obnovila po vaznej chybe" a ked dam na detajly, tak ukaze to toto ako popis chyby:
    BCCode : 100000d1 BCP1 : 000C0019 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000
    BCP4 : F77EF3F8 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

Dolezite su ale nasledujuce fakty:
    - problem sa vyskytuje iba ak mam nainstalovane najnovsie verzie Flash Playera... skusal som starsie a posledny ktory funguje bez padania je 9.0.47.0. Vsetky novsie verzie mi takto padaju (a skusal som aj verziu 10 beta, ta tiez pada) ... Preto ako docasne riesenie pouzivam tuto starsiu verziu, ale problem je, ze su uz aplikacie, ktore vyzaduju najnovsiu. Inak flash som uz odinstaloval a preinstaloval asi sto krat.
    - padaju iba niektore konkretne stranky a flashove hry a zdaleka nie vsetko flash content... napriklad youtube ide bez problemov... stranka ktora viem, ze mi vzdy zarucene zhodi komp je napriklad www.gametrailers.com
    - pada to rovnako vo Firefoxe aj v IE... reinstal browserov nepomohol (momentalne mam Firefox 3.0)

Robil som si dost research na nete a nemozem najst nic, co by mi pomohlo a uz som z toho dost zufaly. Dakde som sa docital, ze flash nemoze zhodit komp a ked pada, tak to bude asi problem grafickej karty... ale tu som tiez reinstaloval a nepomohlo.

Este pre uplnost uvediem dake technicke parametre:
    Athlon XP 1700+, 1.5GB RAM (3x 512MB), Doska ABIT KT7A, SAPPHIRE RADEON 9200 ATLANTIS 128MB, Zvukova karta Creative SB Live! 5.1, Windows XP +SP2...

Ak by ste mali napady, ako to vyriesit, bol by som velmi vdacny, lebo ja som skusil snad uz vsetko a reinstal windowsu sa mi zas nechce, kedze tento system je dost cerstvo po reinstlovani.
    Naposledy upravil Psychos; 19.07.2008 v 11:27.

Standardní Re: Padanie firefoxu pri prezerani flashu

ati2dvag.dll je součást ovladače k grafice. zkus jinou verzi ovladače
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

Citace Původně odeslal JejKey Zobrazit příspěvek
    ati2dvag.dll je součást ovladače k grafice. zkus jinou verzi ovladače
    Stiahol som si najnovsi Catalyst k mojej grafike a problem stale rovnaky

Citace Původně odeslal Psychos Zobrazit příspěvek
    Stiahol som si najnovsi Catalyst k mojej grafike a problem stale rovnaky
    pamet, disk, CPU jsou OK?
    MB:GIGABYTE UD3R, CPU:C2D E8400, RAM 2x 2048 MB A-DATA EE, GK: ASUS Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb + 500Gb + 640Gb, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon 1693s, Monitor: Samsung 970p
    NTB: HP nc 6320

Zkoušel jsem tu "špatnou" stránku na Firefoxu 2.0.0.14 a je to v pohodě, flash mám ve stejné verzi. Ta grafárna je dost stará, zkusil bych naopak starší ovladače, rozhodně neplatí, že ty nejnovější jsou ty nejlepší. Při reinstalaci Firefoxu doporučuji vytvořit i nový profil (starý si pro jistotu zazálohovat pomocí mozbackup), je v Doccuments and settings v uživatelském profilu. Nefiltruje ti stránky firewall?
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Citace Původně odeslal Geeker Zobrazit příspěvek
    pamet, disk, CPU jsou OK?
    Mali by byt... respektive o ziadnych problemoch neviem.

Citace Původně odeslal leo Zobrazit příspěvek
    Zkoušel jsem tu "špatnou" stránku na Firefoxu 2.0.0.14 a je to v pohodě, flash mám ve stejné verzi. Ta grafárna je dost stará, zkusil bych naopak starší ovladače, rozhodně neplatí, že ty nejnovější jsou ty nejlepší. Při reinstalaci Firefoxu doporučuji vytvořit i nový profil (starý si pro jistotu zazálohovat pomocí mozbackup), je v Doccuments and settings v uživatelském profilu. Nefiltruje ti stránky firewall?
    To gametrailers.com bol iba priklad, ze ta stranka mi pada. Samozrejme ze ich je viac, akurat nerozumiem tomu ze niektore stranky s flashom padaju stale a niektore vobec (asi to bude tym, v akej verzii flashu to bolo programovane...).

Browserom to podla mna urcite nebude, lebo ako vravim, robi to aj v IE aj vo Firefoxe a teraz som instaloval ten novy Firefox 3.0 a tam to robi tiez (teoreticky by som mohol skusit nainstalovat Operu, ci to aj tam bude padat).

Kazdopadne asi sa popozeram po dakych starsich ovladacoch na grafiku ako spominas... nemam co stratit

Okay, odinstaloval som zo stroja vsetko co sa zacinalo na "ATI" a nahodil som default stary windowsacky ovladac na grafiku a ono to fakt vyzera, ze to zabralo. Respektive zatial mi stranky, ktore mi zvykli padat nepadli.

Budem to este sledovat, ale vyzera to tak, ze problem je vyrieseny, takze vsetkym pekne dakujem za pomoc

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Menu ve firefoxu
    Založil Jack68 v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 17.10.2005, 11:48

Pravidla přispívání