Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: Monitor na hry ?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Monitor na hry ?

Zdravim.
    Rozhodl jsem se pro koupi nového monitoru (postarší už dosluhuje, 2x byl v servisu,..)
    Hledám něco lepšího [převážně na hry (85%) web, filmy, ostatní (15%) ]
    s dobrou odezvou (na hry), slušnu kvalitou obrazu a nesmí být širokoúhlý. Uvažoval jsem o rozlišení 1600x1200 a velikostí mezi 19 a 24". Něco už mám vyhlídnuto, ale chtěl jsem se optat lidí kteří mají více zkušenností, neboť monitor se nekupuje každej rok
    Naposledy upravil notoric; 08.06.2008 v 10:11. Důvod: pravopis xD

Standardní Re: Monitor na hry ?

Slyšel jsem dobré věci o TN monitorech HP w2408h a BenQ G2400W. Já sám mám NEC 2690 a jsem s ním spokojen i ve hrách, ale hraju hlavně strategie a RPG, kde nejsou nároky na odezvu nějak razantní Navíc je o dost dražší, než ony zníněné modely.

Edit: Dodatečně jsem si řádně přečetl příspěvek, a zjistil, že sháníš 5:4 či 4:3 monitor.
    Naposledy upravil Biges; 14.06.2008 v 23:46.
    NEC 2690 (25,5" H-IPS)

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Proč nechceš wide monitor? Většina novějších her (a nový snad všechny) wide rozlišení podporuje a IMHO je to na koukání příjemnější a u většiny her pohodlnější, obzvlášť při velkejch úhlopříčkách.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Mám jen ty nejlepší zkušenosti se Samsungama. Nějakej z vyšší řady bude stopro dobrá volba.

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    Proč nechceš wide monitor? Většina novějších her (a nový snad všechny) wide rozlišení podporuje a IMHO je to na koukání příjemnější a u většiny her pohodlnější, obzvlášť při velkejch úhlopříčkách.
    Hrál jsem s tim na LANpárty. jakýsi 24"Sumsung. Dvěma slovy - už nikdy

přemýšlel jsem o : http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400000000008Z0

Citace Původně odeslal notoric Zobrazit příspěvek
    Hrál jsem s tim na LANpárty. jakýsi 24"Sumsung. Dvěma slovy - už nikdy
    Můžeš být prosím specifičtější? Taky budu kupovat monitor na hry a měl jsem spadeno na 24" Samsung. Tak proto mě to zajímá.

Jinak špatný by možná nemusel být 20" Samsung SyncMaster 204B. Celkem si ho myslím chválili na pct, ale není to test sondou, jen "by voko".
    Ovšem na czc si lidé stěžovali na jakési výpadky obrazu. Je to taky dost starý model, ale klasické 20" 4:3 se už myslím moc nedělají.
    Nic jiného mě nenapadá.

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Samsung 204B mam v praci. Obraz je na TN panel celkem dobry, pomerne rovnomerny. S vypadkama jsem zatim zadny problem nemel, ale mam ho pripojeny pres D-SUB. Co se mi na to monitoru ale hodne nelibi je stojan - je hrozne nepevny a ma malou vyskovou variabilitu. Staci se trochu o panel oprit a cele se to otoci (kvuli pivotu) a sjede dolu. Zlate HPcko, kde jsou stojany fakt uplne jinde.
    Na praci se 1600x1200 hodi, domu bych si ho ale nekoupil..wide mi pripada na filmy daleko lepsi a na hry uz to dnes taky neni problem.
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Citace Původně odeslal Warran Zobrazit příspěvek
    Můžeš být prosím specifičtější? Taky budu kupovat monitor na hry a měl jsem spadeno na 24" Samsung. Tak proto mě to zajímá.

Jinak špatný by možná nemusel být 20" Samsung SyncMaster 204B. Celkem si ho myslím chválili na pct, ale není to test sondou, jen "by voko".
    Ovšem na czc si lidé stěžovali na jakési výpadky obrazu. Je to taky dost starý model, ale klasické 20" 4:3 se už myslím moc nedělají.
    Nic jiného mě nenapadá.
    Jo určitě. Hraju vpodstatě jen FPS akce, trenuju 4 hodiny denně. Prostě mi to na tom širokohlém panelu připadalo jako kdych se koukal z nějakýho okna v ponorce nevim jak to popsat, hrozně nepřirozený. Navíc tim jak byl obraz roztaženej tak normálně víš třeba kde maj nepřátelé spawn a pak taky víš kudy asi tak půjsou a do těch míst míříš - jenomže jak je to roztažené tak věci jsou tam kde nemají být. Někde jsem četl argument že toho vidíš víc do stran a za horizont. Řikam měl jsem s tim hodně problémy a nedal jsem skoro žádnej pořádnej frag, spíš náhody... Navíc i když to mělo 24" tak rozměry byly podivné, zdálo se mi to hrozně nízké. No každopádně tě nijak nechci odrazovat, je to můj názor. Nejlepší je si vyzkoušet co ti vyhovuje

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. [02/05] Jakej vybavenej 19" LCD na hry?
    Založil dwo v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 22.02.2005, 22:53

Pravidla přispívání