Výsledky 1 až 24 z 24

Téma: Vodní chlazení pro amatéra

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Smile Vodní chlazení pro amatéra

Zdravím,

potřeboval bych poradit nějaký vhodný chladič na můj Quad (4jádro) od intelu, (patice 775) momentálně na něm mám vzduchový co sem k tomu dostal ale teploty se pohybují na ošklivých 75 stupních na většině jader v klidovém stavu... hry ani radši nepouštím
    V PC mam srovnanou kabeláž a přídavné 2 systémové větráky ale očividně vzduch je na ten procesor málo...

Protože se ve vodě vůbec nevyznám byl bych rád kdyby ste mi doporučili nějaký set všech potřebných součástek v ceně max kolem 2500.-, aby to bylo co nejjednoduší na instalaci.. akorát mám trochu strach aby to třeba pak nezačalo téct a nezničilo mi to PC... je to reálná možost?

díky za případné rady

Standardní Re: Vodní chlazení pro amatéra

Ake mas presne 4 jadro (model), aku mas presne frekvenciu, ake mas presne napetie.
    Do 2,5k sa kvalitny vodnik kupit neda, ak to nechces ubastlit (Co asi nechces), takze v zavislsoti na tom, aku mas skrinu by som doporucil tieto dve varianty >
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...a&SearchType=1 alebo http://www.alfacomp.cz/php/product.p...a&SearchType=1
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Skřín: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46331 - je osazena dvěma systémovými větráky

Procesor: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53690 - nic sem neměnil ani netaktoval

Jinak to první cos nalinkoval by mě skoro určitě zlomilo základovku vejpůl až bych to postavil na bok A nevím jestli se to vejde Ale potřebuju mít 100% jistotu že to ten procesor uchladí je to vážně topení...
    Naposledy upravil Mike13; 17.05.2008 v 16:06.

Tyhle levny uz zkompletovany sety vodniho chlazeni jsou spis takovou parodii urcenou pro laiky, do 2500,- jedine hledat po bazarech a bastlit.

Osobne bych taky volil neco z tech chladicu, co tu postoval MadCap. Ad gramaz - musis pocitat, ze je v ni obsazena i hmotnost ventilatoru. Samostatny pasiv neni tezsi nez srovnatelne vyrobky konkurence. Pokud sebou PC netahas po lankach, tak bych se o desku vubec nebal.
    Abit IP35PRO || C2D E8400 || Corsair Twin2X2048-6400C4 || Zotac 8800GTS 512 || Seasonic S12-650 || Raptor 300GB w SILENTMAXX silencer
    Eizo S1910 || TERRATEC Cinergy 2400i DT || Logitech diNovo Media Desktop w MX1000 || hp LaserJet 1015
    E-MU 1212M || Myryad MI120 || Adam HM1 || CORDA HEADFIVE #470 || Sennheiser HD-650
    Neumím mluvit vznešeně, ale problémy dvou malých lidí jsou v tomhle bláznivém světě jen hromádkou fazolí. ~Dr. G. House~

Hodně se mi líbí ten http://www.alfacomp.cz/php/product.p...a&SearchType=1 ale myslíte že by se mi do té case vešel? A taky moc nechápu to uchycení chladič co mám teď drží na těch 4ech umělohmotných nožičkách a ten z linku má jen 4 díry na spodku

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Baleni obsahuje krome pasivu hromadku dalsich dilu, uchyceni viz treba tady

Citace Původně odeslal Mike13 Zobrazit příspěvek
    Hodně se mi líbí ten http://www.alfacomp.cz/php/product.p...a&SearchType=1 ale myslíte že by se mi do té case vešel? A taky moc nechápu to uchycení chladič co mám teď drží na těch 4ech umělohmotných nožičkách a ten z linku má jen 4 díry na spodku
    Abit IP35PRO || C2D E8400 || Corsair Twin2X2048-6400C4 || Zotac 8800GTS 512 || Seasonic S12-650 || Raptor 300GB w SILENTMAXX silencer
    Eizo S1910 || TERRATEC Cinergy 2400i DT || Logitech diNovo Media Desktop w MX1000 || hp LaserJet 1015
    E-MU 1212M || Myryad MI120 || Adam HM1 || CORDA HEADFIVE #470 || Sennheiser HD-650
    Neumím mluvit vznešeně, ale problémy dvou malých lidí jsou v tomhle bláznivém světě jen hromádkou fazolí. ~Dr. G. House~

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Chlazení pasivní = chlazení kapalinové (vodní) - jde to elegantně??
    Založil DANNY v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 03.08.2006, 16:57
  2. Vodní chlazení - chladič CPU, GPU a CHIPSETU
    Založil Ezechiel v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 31.01.2005, 10:44
  3. Moje vodni chlazeni v1.
    Založil Prokop v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 40
    Poslední příspěvek: 06.06.2004, 02:10
  4. Vodní chlazení zdroje