Výsledky 1 až 25 z 30

Téma: Obnova dat

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Obnova dat

Předem se omlouvám, jestli zakládám něco duplicitního, ale radši se zeptám, než něco podělám

Přihodila se mi nemilá věc, že mi notebook při pokládání na stůl lehce upadl a HDD to nevydýchal. Systém nenaběhne, ale při pokusu o spuštění to načte alespoň několik jeho prvních souborů, takže mechanicky by snad měl být disk OK. Při spuštění chkdsk (disk je/byl Windows, NTFS) to u hodně segmentů hlásí že jsou nečitelné. Přes normálního explorera/totalcmd/cmd se ke čtení disku nedostanu...

Teď bych prosil o radu, co teď? Pročetl jsem si FAQ a přemýšlím, jak na to. Sehnat další disk a pokusit se na něj za pomoci DriveRescue překopírovat data z toho starého? Nebo je pro můj případ lepší jiný z těch programů?

Díky moc za odpovědi, myslím že po téhle zkušenosti zainvestuju do backup disku

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    328

Standardní Re: Obnova dat

Ak mas moznost vybrat disk, pripojit k druhemu PC a pouzit bud R-Studio, pripadne GetData Back, myslim, ze z oboma ide data vytiahnut a je jedno ci sa jedna o NTFS/FAT-32. Dokonca R-Studio je aj pre sietove disky. Hlavne na ten disk nezapisovat !!!
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Ten DriveRescue nestačí? Respektive vzhledem k tomu, že tyhle programy stojí nějakých 70 dolarů, tak mě zajímá který má cenu kupovat, nebo zda stačí ten freewarový DriveRescue?
    (nemám s tímhle žádný zkušenosti... a upřímně doufám že jich v budoucnu moc získávat nebudu )

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    328

Citace Původně odeslal MarK (CZ) Zobrazit příspěvek
    Ten DriveRescue nestačí? Respektive vzhledem k tomu, že tyhle programy stojí nějakých 70 dolarů, tak mě zajímá který má cenu kupovat, nebo zda stačí ten freewarový DriveRescue?
    (nemám s tímhle žádný zkušenosti... a upřímně doufám že jich v budoucnu moc získávat nebudu )
    Ja nemam skusenost snim. Ale pokial je to freeware, preco to neskusit. Myslim, ze tie ostatne su sice shareware, ale daju sa pouzit, len netusim kolko dokazu obnovit.
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Otázka je, jestli nehrábne do toho disku a neukončí možnost dalších pokusů?

to by byla velice dobrá obnova
    imho to může dělat jako HDD regenerator....udělá nějakej počet sektorů a dál nejede, musiš udělat třeba reboot....prostě udělá userovi pakárnu takovou, že ho to "donutí" ke koupi plné verze

sory za menší OT

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Ztráta dat na DVD-RAM!!!
    Založil KaJaN v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 19.01.2005, 16:22
  2. Obnova dat - omylem jsem v dosu formatnul jiny oddil
    Založil Kamil Raška v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 18.10.2004, 11:58
  3. obnova dat v Linuxu
    Založil KUBA v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 21
    Poslední příspěvek: 29.08.2003, 12:44
  4. Přenos dat z ntfs win NT do FAT 32 win ME
    Založil Cushdie v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 21.07.2003, 14:42
  5. Ako dat dole chladic z MSI 4200 TI????
    Založil Dude v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 13.10.2002, 16:23

Pravidla přispívání