Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Problém se zapínáním u IBM T41

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Exclamation Problém se zapínáním u IBM T41

Zdravim, mám notebook IBM T41 a má tuto záhadu, normálně běží a všechno funguje, ale jak ho vypnu a chci ho znova zapnout tak musim nejdřív na okamžik vytahnout baterku a dat ji zpátky a pak zase zapnout jde. Když notebook vypnu a do 3-4minut ho znova chci zapnout tak to jde, ale nad cca ty 4min uz se me zapnout nepovede a musim vytahnout tu baterku. Nemáte nějakej nápad kde muže být problém?myslel jsem jestli třeba není nějaký kondenzátor špatný, že se třeba špatně nabiji/vybijí a podle toho ty 3-4minuty, ale fakt netuším. Zkoušel jsem i defaultní nastavení biosu i jinej disk a pořád stejný. IBM diagnostika také žádnou chybu nenašla...podle mě to bude něco v napájecí části. Díky za rady.

Standardní Re: Problém se zapínáním u IBM T41

Tak mám nějaké nové poznatky:
    -Čím víc je notebook zahřátý tak se ta doba kdy se dá ještě zapnout po vypnutí prodlouží, když je studenej, tak už po půl minutě zapnout nejde.

-pokud notebook vypnu a je ve stavu, že už nejde zapnout, tak se po připojení nabíječky ani nerozsviti kontrolka nabijení, takže se možná pak ani nenabíjí.

-když vyndám baterii a zapnu ho na nabíječku, tak po vypnutí také nejde zapnout.

Velice podobnou závadu měl můj kamarád.Jelikož měl noťase ještě v záruce dal ho opravit a příčinou byla vadná operační paměť.Zdravím.Dioda

S jinou ramkou je to stejné...

Thinkpady T41 a T42 mali seriovu chybu v spajkovani. Je to pomerne legendarna chyba. Riesenim je zajst do servisu, kde maju hotter a sikovneho pracovnika, nech prejde zakladovku tym hotterom a pretavi spoje. Popr. objednat zakladnu dosku na e-bay.
    DIYS gripmeen >> CPU Wolfdale E8200 MOBO Gigabyte GA-P35-DS3R rev 2.1 RAM A-DATA DDRII 800+ EE VGA Gigabyte 3850 512MB HDD SAMSUNG 500GB HD501LJ
    Fujistu Siemens Scenic >> CPU Pentium III 1000MHz MOBO unknown RAM 256 + 128MB VGA int. i810 HDD 20GB neznameho typu

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Stále zapnutý numlock při startu WXP (IBM T41)
    Založil Brogg v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.02.2007, 19:41
  2. Hdd na repasovanem IBM T41
    Založil Brogg v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 07.12.2006, 02:35
  3. IBM T41 upravenej bios
    Založil blix v sekci fóra BIOSy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 19.01.2005, 14:14
  4. ASUS P4C800-E DeLuxe a problem se zapinanim compu klavesnici