Výsledky 1 až 8 z 8

Téma: Rámeček na 3.5 SATA HDD

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Rámeček na 3.5 SATA HDD

Potrebuju pripojit HDD (WD 5000YS 5RZ 500 GB) k notebooku. Půjde o statické, domácí využití. Nikde ho tahat nebudu. Požadavky na rámeček nejsou snad přehnané:

- ticho
    - dobré chlazení (první dva požadavky můžou být v nějakém zajímavém kompromisu, asi víte, o co mi jde)
    - min. USB 2.0 rozhraní, spíš jsem pokukoval po IEEE, kde mě však nabídka hodně zklamala, ale asi to má důvod(?)
    - žádné speciální věci (podporu sítě apod.) nepotřebuji
    - cena není až tak rozhodující, ale nehodlám si připlácet za věci, co nevyužiju

Má někdo přehled? Poradí někdo? Nepotřebuju, aby toho umelo moc, ale aby to umělo dobře to co potřebuju Recenzí a zkušeností s externími disky je všude plno, o rámečcích jsem nic nenašel. Díky.
    MSI Z77A-GD55, i5-3470, Gelid Tranquillo rev. 2, 16GB RAM Kingston HyperX Blu XMP 1600Mhz, Gigabyte HD 7950, 80GB Intel SSD, 500GB WD, HP ZR2740w

Voňavoučká Liberty mince Avatar uživatele AjsTi
    Věk
    49
    Vliv
    328

Standardní Re: Rámeček na 3.5 SATA HDD

Dva thready dozadu podobna otazka a odpoved bude rovnaka Icy Box , robia aj verziu pre SATA aj PATA
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Hm, ja vsechny zminky o PATA ignoroval, holt jsem zvolil spatny pristup Diky za tip.
    A proc se moc nevyskytuje firewire pripojeni?
    MSI Z77A-GD55, i5-3470, Gelid Tranquillo rev. 2, 16GB RAM Kingston HyperX Blu XMP 1600Mhz, Gigabyte HD 7950, 80GB Intel SSD, 500GB WD, HP ZR2740w

Věk
    49
    Vliv
    328

Jak nevyskytuje ? Na stranke vyrobcu mas jak USB tak Fireware
    Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
    Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.

Myslel jsem to obecne.
    Jinak z tech s firewire od toho RaidSonicu je v CR dostupny asi jen http://www.raidsonic.de/en/pages/pro..._objectID=4838 (kdyz to vemu, ze jen na tenhle typ z jejich nabidky mi Google vubec neco v ceskem jazyku nasel - dva eshopy, kde to maji na objednavku.).

Věk
    49
    Vliv
    328

Co trebars cz tntrade.cz, oni by Ti myslim, mohli dodat taky aky si ziadas.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Po vložení šuplíku chce PC bootovat z něj, mění prioritu HDD
    Založil wincent v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 08.07.2005, 13:30
  2. K7N2 Delta a kombinace IDE A SATA HDD
    Založil iwi007 v sekci fóra NVIDIA čipové sady
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 13.12.2004, 13:06
  3. Sata Rámeček, při zapnuti s diskem Segate Barracuda vypne co
    Založil Pulec v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1