Ahojte kamaráti.
V prvom rade by som vam chcel popriat prijemne sviatky.
No a teraz k mojmu problemu. Asi pred 4 dnami som si reinstall win. Co bola celkom narocna praca, kedze mam moje dva disky SATA. Dovod reinstall? Nooo, nedal sa mi otvorit ovladaci panel, rychle spustenie mi nefungovalo a v podstate ked som si nieco instaloval, tak mi ikonku na plochu nedokazalo dat. Jasne ze ked som si instaloval hru, tak mi nedokazal citat .cab subory atd... Jasny dovod na reinstall. Ake bolo moje prekvapenie, ked som vcera vecer nainstaloval staru klasiku Command & Conquer Generals + Zero Hour. A dnes rano, pri kontrole antivirom som zistil ze moj komp bol napadnuty virusom saburex.a. Docital som sa ze napada exe subory atd... Tak som si dal vsetko pekne vyliecit a citil som sa skvele. Ake bolo moje prekvapenie, ked po restarte mi nesiel spustit ovladaci panel, nefungovalo rychle spustenie atd....
Nechcem si znovu reinstall win, fakt nie. Tak by som vas chcel poprosit, ci existuje nejaka moznost stiahnut si alebo prepisat dll subor, aby mi to vsetko slo tak ako predtym. Alebo ci sa da z instalacneho cd win prekopirovat alebo opravit nejake subory, aby sa mi dal otvarat ovladaci panel, fungovalo rychle spustenie a ked nieco nainstalujem, aby mi hodilo ikonku na plochu.
Za odpovede vam budem veeelmi vdacny.