Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Jaký komplet/komponenty na příjem DVB-S?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Jaký komplet/komponenty na příjem DVB-S?

Zjistil jsem, že mi doma elektrikář posral rozvody televize, tak jsem se rozhodnul jít místo kabelovky do satelitu. Sice to bude jednorázově větší investice, ale zase bude lepší kvalita.
    Jde mi o set parabola+konvertor+přijímač. Přijímat budu asi jen CS link a signál půjde do plazmy panasonic 42". Jsem v tomhle směru laik, tak bych potřeboval trochu poradit na co si dát pozor (ideálně odkaz na konkrétní komponenty nebo sadu. Cena není na prvním místě, ale zase s rozumem...

Co třeba tohle?:
    http://www.gisow.cz/satelit/it-produ...s_id-2709.html

Díky moc za rady.
    Naposledy upravil brazilterrorist; 06.12.2007 v 18:06.
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

Standardní Re: Jaký komplet/komponenty na příjem DVB-S?

Ja uvazuji o Dreamboxu, je to sice trochu jina kategorie, ale alespon drobny namet: http://www.dream-multimedia-tv.de/en...s_overview.php

Jenze si jeste chvili pockam, ted se mi rozbil notebook....
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

No je to zajímavá hračka, ale u TV tolik času netrávím a když tak spíš u DVD. Takže jsem potřeboval spíš něco jednoduchýho (a levnějšího) a na takovýhle srandy dojde řada možná až časem. Protože to spěchá, tak jsem nakonec objednal tohle a uvidím:

http://www.gisow.cz/satelit/index.ph...oducts_id=2714
    Naposledy upravil brazilterrorist; 07.12.2007 v 13:45.
    Gigabyte 965P-S3 | C2D E4300 | 2x1GB RAM, 800 Mhz | Radeon x1950 PRO | Terratec Aureon Space@Audiotrak Prodigy | WD 5000AAKS SATA | Toshiba SD-M1612 | Lite-On LDW-811S | Chieftec BX | Chieftec 360W PSU | Nikon D70 + kupa skla

Senior Member mince
    Věk
    44
    Vliv
    294

To si vybral dle nejakych testu ci diskuzi, nebo jen tak nahodile podle programu?
    Koupim Atari Jaguar Joypad, Atari Lynx II a Atari Falcon + prislusenstvi... plati stale!

Citace Původně odeslal Arg Zobrazit příspěvek
    To si vybral dle nejakych testu ci diskuzi, nebo jen tak nahodile podle programu?
    Částečně podle parametrů (konvertor na 2 družice, parabola 80cm), taky proto, že je to komplet (nebudu muset řešit problémy s kombinacemi, což jako laik oceňuji, i když by to asi nebyl problém) a trochu taky podle ceny. Když od toho odečtu cenu karty cslink, tak mě nebude bolet až za rok zjistím že potřebuju něco lepšího a půjde to do bazaru (nebo jako sekundární přijímač).

Jo a teď koukám, že jsem dal špatnej odkaz co jsem objednal! Už to jdu opravit! Bral jsem tohle:
    http://www.gisow.cz/satelit/it-produ...s_id-2714.html

Tak kdyby náhodou někdo řešil stejný problém s výběrem satelitní techniky, tak doplním jak to všechno dopadlo.
    Nakonec jsem nekoupil ten set, protože parabola v něm byla černá a nešla vyměnit za jinou. Na mojí světlé fasádě by to bylo jako pěst na oko, tak jsem koupil jednotlivé komponenty zvlášť. Parabolu 80cm, monoblok 0,2dB pro příjem dvou družic, receiver Homecast 3000 CICR a kartu TaT. Po pracném nastavení to chodí jak víno včetně Novy. A přijímač Homecast ma vcelku i normální design, což se o většině satelitních krabic s kosmickým vzhledem říci nedá (nechápu proč se víc nedělají přijímače ve standartní šířce).

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jaky disk do 2000 Kc?
    Založil pppaajjaa v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 06.02.2007, 15:11
  2. 05/2005: Jaky DF z techto? (Popr. jaky jiny?)
    Založil Stehnak v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 22.05.2005, 11:28
  3. jaky repra okolo 2000??
    Založil joXerus v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 03.12.2003, 13:24
  4. Jaky procesor P4 a desku na stabilni a dlouhodobe pretakt.
    Založil taz v sekci fóra Intel procesory
    Odpovědí: 24
    Poslední příspěvek: 05.10.2003, 23:32

Pravidla přispívání