Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Leadtek GF6800GT a problem s chladenim

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Leadtek GF6800GT a problem s chladenim

Nazdar, neviem tuto mrchu nejak uchladit, dufam, ze mi poradite.

Povodne som mal chladenie od vyrobcu:
    predna strana: http://www.leadtek.co.jp/news_releas...ultratdh_2.jpg
    zadna strana: http://www.overclockers.ru/images/la...400_back-b.jpg

Malo to nejake prijatelne teploty ale neskor som presiel na vodnika.
    Teraz som vratil povodne chladenie a teploty su katastrofalne (skoro 70 stupnov v idle). Myslim si, ze chladic je nasadeny dobre ale asi teda nebude.

Takto to vyzera ked sa pozriem z boku: http://www.nvworld.ru/pics/gf6800_68...0gt_cooler.jpg

Mozete mi nieco poradit?

Karta bola na zaciatku na povodnom chladeni a aj na vodniku taktovana z 350/100 na 400/1100. Teraz som zrusil pretaktovanie ale teplotam to teda nepomohlo.

Uhrovitý puberťák minceVIP Avatar uživatele Darth Maul
    Věk
    56
    Vliv
    373

Standardní Re: Leadtek GF6800GT a problem s chladenim

Ahoj, mám tu samou kartu a podobný problém - karta v IDLE na default ukazovala teploty okolo 70°C, takže si myslím, že se nějak podělalo čidlo, resp. že nové ovladače odečítají údaje z jádra jinak než ty starší.

Pro jistotu jsem původní chladič vyměnil za Zalman VF900Cu a ani na nejvyšší otáčky teplota pod 70°C v IDLE na default nesleze... takže už to neřeším...
    MAUL: XEON 3350, ASUS P5Q-E, 4GB Corsair DDR2-1066, GB 6850/1GB, 2x1,5TB WD15EADS, Samsung SH-S203B, 24“ LCD DELL 2408WFPp, Antec Solo, Corsair HX620W
    KRISSS: C2D E8400, GB EP35-DS3, 2GB Kingston DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, ASUS CB-5216A, 26“ LG W2600HP-BF, Seasonic 430W
    MAULÍK: C2Q Q6600, GB EP35-DS3R, 2GB Corsair DDR2-1066, GB 4850/1GB, WD5000AAKS, Plextor PX-116A, 22“ LG Flatron L226W, Corsair VX450W

Citace Původně odeslal Darth Maul Zobrazit příspěvek
    Ahoj, mám tu samou kartu a podobný problém - karta v IDLE na default ukazovala teploty okolo 70°C, takže si myslím, že se nějak podělalo čidlo, resp. že nové ovladače odečítají údaje z jádra jinak než ty starší.

Pro jistotu jsem původní chladič vyměnil za Zalman VF900Cu a ani na nejvyšší otáčky teplota pod 70°C v IDLE na default nesleze... takže už to neřeším...
    Dakujem za odpoved. Pravdupovediac ked som davnejsie doladil vodnika tak uz som tie teploty nesledoval a ficim tusim na ovladacoch 169.04 takze by aj sedelo co pises. Ked som posledne meral teploty tak to boli ovela starsie ovladace. Novy chladic kupovat nechcem lebo uz do toho nechcem vrazat bubaky a hlavne to nemusi pomoct.

(s redukovanými rozměry) Avatar uživatele Behemot
    Vliv
    228

Citace Původně odeslal ace Zobrazit příspěvek
    ...
    To možná bude podobnej prob jako s tím CPU...zkus třeba starší drivery nebo jestli se ti chce přeinstalit systém pro klid duše Ale asi bych to neřešil. Btw, proč si vlastně zrušil vodu...?
    Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.

ok, skusim test so starsimi ovladacmi, aj tak su pre tuto kartu vhodnejsie ale zas ked chcem skusit nejake to novsie demo tak su lepsie najnovsie

vodu som vyrazil lebo:
    povodne som myslel, ze nainstalujem vodne bloky a k tomu radiator - chladeny pasivne, ale ten riadiator nie je idealny tak som ho musel chladit 2x 12 cm ventilatormi a zas to nebolo take tiche ako som cakal
    no ale nechal som to tak, lenze nedavno sa mi tam dostal vzduch a rastli mi tam aj nejake chaluhy (okruh bol uzavrety, pridany fridex, voda destilovana)
    ale hlavne tie ventilatory boli potencialnym nebezpecenstvom pre moju rocnu dcerku tak som sa rozhodol, ze tam vrazim povodne chladenie
    system chcem neskor darovat rodine tak aby bol v jednoduchsom stave

(s redukovanými rozměry) Avatar uživatele Behemot
    Vliv
    228

Citace Původně odeslal ace Zobrazit příspěvek
    ...
    Obecně jakejkoliv profuk je několikrát lepší než žádnej...a snížený otáčky nepomohly...?

Jinak pokud to chceš dát rodině, zkus třeba reinstall. Třeba to pomůže aspoň jednomu problému a čistej systém je dycky lepší když někomu něco dáváš A zkusil bych update BIOSu na desce, pokud nemáš nejnovější. Taky doporučuju všechno rozebrat, pořádně vyčistit a zase složit, bude to aspoň čistý i když by to nepomohlo
    Jsem k dispozici na kontaktních údajích uvedených v profilu, na webu (viz odkaz výše) a na Behemot@jabber.cz.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problem s Leadtek 6600GT
    Založil czechman78 v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 12
    Poslední příspěvek: 12.02.2006, 14:26
  2. Nod32 + W95 -problém s vypnutím - VYŘEŠENO
    Založil Tantalos v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 02.02.2005, 13:20
  3. Leadtek 6600GT TDH AGP problem (zasek a restart)
    Založil Vitkom v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 28.01.2005, 22:52
  4. Dalsi problem s Audigy a Genius HT
    Založil astra4 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 13.06.2003, 07:56
  5. EPOX 8K3A/+ a velky problem so zobr. teploty nových XP2400+
    Založil GABO v sekci fóra VIA čipové sady
    Odpovědí: 17
    Poslední příspěvek: 14.11.2002, 22:35

Pravidla přispívání