Výsledky 1 až 13 z 13

Téma: Problem s instalaci XP - AHCI

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Problem s instalaci XP - AHCI

Mam disk v AHCI rezimu a pomerne brzy jsem prisel na absenci jakyhokoli ovladace na cd. Rikam si, budiz. Zkopiroval jsem patricny soubory na disketu, po bootu pekne F6.. nacetlo mi to seznam, vybral jsem patricnej ovladac. Jenze kdyz se zacly kopirovat soubory z CD, zahlasilo to, ze nemuze kopirovat... Nechapu proc. Disketa je v poradku, nacetlo to co na ni je, ale nejde to zkopirovat? Ovladac je spravnej.

Standardní Re: Problem s instalaci XP - AHCI

Nevím jestli Ti to pomůže, ale já měl podobný problém při instalaci Xp proff - v určitě fázi, ať jsem dodal ovladač pro Sata čipset či nedodal se to kouslo - chyba souboru, nelze zkopírovat(a přitom byla chyba v ovladači chipsetu).

Neexistuje nový ovladač na internetu?
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

No po startu dam F6, pak "s", vyberu patricnej ovladac, enter, enter, jedeme dal... Zkopiruje se cely cd, ale po restartu modra smrt. Fakt uz nevim. Ovladac je spravnej...
    Pocitac je Dell Optiplex 755. Melo by to mit Q35 chipset. Uz jsem zkousel i stahnout primo od Intelu. A prd.

jj, to se mi také stalo na ale na VIA čipsetu s intel procesorem a RAID řadičem - těsně před prvním restartem modrá smrt - a u tohoto případu pomohlo zapojední dvd mechaniky odkud se instalovalo na 1 společný IDE řadič .
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

Uff, to nechapu. Ono to haze modrou smrt ale az po restartu. Kdyz se to vsechno konfiguruje.

A vubec, co je to za humusarnu, moct tyhle veci instalovat jen z diskety... Ach jo.

Kdyz dam "pouzit ovladac na diskete", pro zmenu to hlasi, ze soubor nelze kopirovat. Nechapu.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Instalace Win XP záhadný problém
    Založil xjohn v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 14.11.2006, 20:33
  2. Problem s instalaci ASUS PC Probe
    Založil Veolw v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Poslední příspěvek: 27.09.2006, 22:17
  3. Problem s instalaci XP na 160GB Maxtor (uz mi z toho hrabe)
    Založil BDs v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Poslední příspěvek: 20.06.2004, 21:45
  4. Problem s instalaci HPT370 na BE6-II pod WinXP
    Založil Majkl v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 16
    Poslední příspěvek: 28.07.2003, 09:39

Pravidla přispívání