Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: Jakou základní desku???

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Wink Jakou základní desku???

Zdravim , jelikož vím, že zde jsou odborníci na slovo vzatí tak bych chtěl poprosit o radu. Budu kupovat C2D E6750 1333 Mhz a mám v plánu samozřejmě OC, jelikož jsem tak trochu magor tak z toho chci vyždímat aspon 3.4 - 3.6 Ghz, takže otázka zní, jestli mi na tyhle hrátky postačí ASUS P5K, nebo mám zálusk na Gigabyte GA-P35C-DS3R či Abit IP35. Jde mi hlavně o to jestli se vyplatí vrazit přes 4K do Gigabyte GA-P35-DS4 nebo mi stačí jedna z výše jmenovaných desek, popříkadě, která je na OC lepší. Chladič na procesor chci koupit Freezer 7 Pro, tak také dotaz, jestli se na tyto desky vejde Vím, že je tady toho ve foru dost, ale prostě jsem z těch témat doted nebyl schopen se rozhodnout, řeší se v nich kdejaká kravina, ale zkušenosti OC zas tolik ne...Prostě chci desku na který se bude dát solidně daný procesor přetaktovat,ale aby zas nestála víc jak 3500 kč, to se mi zdá zbytečný, když vím že nechci SLI, ani firewire.....díky moc všem za rady Hoj

Senior Member Avatar uživatele NeMeM9aA
    Věk
    44
    Vliv
    272

Standardní Re: Jakou základní desku???

Zdar. Na tenhle dotaz je tu nakupni poradna.
    Dal - deska stacit bude - recenzi a dosazene FSB muzes najit treba na pctuning.cz.
    Co stacit nebude je Freezer. Na desku se vejde, ale nebude dostatecne vykony aby uchladil c2d na 3.6.

Senior Member mince Avatar uživatele rombo
    Věk
    41
    Vliv
    300

Standardní Re: Jakou základní desku???

na Gigabyte P35-DS4 se ti ten Freezer 7 nevleze.. teda on se tam vleze ale vetrak z nej se hodne opira o heatpipe chlazeni chipsetu a celkove se to cely vychyluje do strany coz asi dlouhodobe neni to pravy.. pokud se ale pouzije nuz a ten plast vetraku se na jedne strane upravi (oreze) tak to pujde.. pokud jde o desku P35C-DS3R tak tam by se to snad vlest mohlo ale jiste to nevim.. kazdopadne jak uz bylo psano vyse, chce to adekvatni chladic pokud chces ten procak tocit tak vysoko.. nejakou Noctuu nebo Scythe apod
    Naposledy upravil rombo; 21.08.2007 v 21:06.
    HOME: Intel Pentium G2120@3348MHz (Ivy Bridge), Gigabyte Z77-D3H r1.1, 8GB DDR3 Crucial Ballistix LP 1600@1512MHz 8-8-8-24 Turbo, Intel HD + Gigabyte ATI Radeon HD4850 1GB w Accelero S1 (Noctua NF-P12) + Virtu MVP, A-DATA XPG SX900 128GB + Western Digital 6400AAKS, LG BD-RE BH08LS20, Gigabyte 3DAurora w Enermax PRO82+ 425W, Primecooler PC-MP1, Samsung 24'' P2450H, Logitech Z-2300 w Creative X-Fi Titanium PCI-E, Microsoft Wireless Laser 7000, =-SILENT PC-=

WORK: HP Mini
    110c :).. servis PC a notebooků v Olomouci

Smile Re: Jakou základní desku???

Díky za pomoc, jsem z toho stejně trochu jelen jde mi o to hlavně, jestli na nejakej pretakt max 3.5 Ghz bude potřeba deska co má chlazenej southbridge a northbridge heat-pipe nebo by to mohly uchladit pasivy co má např. ta GIGABYTE P35C-DS3R, toť hlavní dilema protože jedinej rozdil oproti DS4 je v tom chlazení čipsetu. díkes za rady

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání