Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Nove PC - nejde XP - pci.sys error

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Question Nove PC - nejde XP - pci.sys error

Kupil som nove pc:
    MB: MSI Neo2-FR
    CPU: Intel E2160
    HDD: Hitachi 320GB SATA2 16MB
    VGA: Asus GF8800GTS 320MB
    DVDRW: Asus 1814BLT
    ...

A nemozem nainstalovat Win XP. Vista ide ale XP nie. So sata som este nemal skusenosti takze mi chvilku trvalo nez som zistil ze treba sata drivery na disketu. No tak som ich tam dal(skusal som aj 64 aj 32bitove) a pri bootovani XP som stlacil F6(ako inak) a po chvilke vybral driver. Pri 64bit. driveroch mi stale pisalo ze subor je poskodeny a 32bit mi berie. Problem je ze ked mi zoberie drivery, tak chvilku si nacita dalsie subory(proste postupuje v instalacii-skor priprava na instalaciu) a o malu chvilku mi to hodi BSOD a chyba pci.sys. Uz naozaj neviem co s tym. Uz som skusal vselico, babrem sa s tym uz dva dni ale zatial neuspesne. Momentalne ficim na Viste, ale v kazdom pripade chcem XP. Neviete niekto poradit? Som sa tesil ze si konecne zahram nejaku vymakanu hru na plnych detailoch, ale tato vidina je zda sa este daleko
    Drupal freelancer

Standardní Re: Nove PC - nejde XP - pci.sys error

Zistil som ze zrejme bude treba bootovat xp s nainstalovanym sp2. Neviete niekto ako sa to robi? Davnejsie som o tom cital ale neviem nikde nic najst.
    Drupal freelancer

Senior Member Avatar uživatele AmOK
    Věk
    56
    Vliv
    236

Citace Původně odeslal SonnY Zobrazit příspěvek
    Zistil som ze zrejme bude treba bootovat xp s nainstalovanym sp2. Neviete niekto ako sa to robi? Davnejsie som o tom cital ale neviem nikde nic najst.
    Google: "nLite SP2" napr. http://www.craftcom.net/08_upravujeme/nlite_sk.htm
    Nie, ze by som nechcel poradit, ale bolo davno a polku som zabudol.
    podpis............................................ ............ načo?

No. Skusil som to podla tohoto navodu
    http://www.theeldergeek.com/slipstreamed_xpsp2_cd.htm
    Tak idem domov od kamosa to hned vyskusat.
    Drupal freelancer

Funguje to tak ako ma.
    Drupal freelancer

Unhappy Re: Nove PC - nejde XP - pci.sys error

prosiim pomooc koupil sem si desku ASUS p5qpl-am a dela me to to stejny skousel sem vytahnout aji tu grafiku a porad jedno a to sami PCI.SYS ja uz nevim co stim mam delat prosim poradte my

Citace Původně odeslal AmOK Zobrazit příspěvek
    Google: "nLite SP2" napr. http://www.craftcom.net/08_upravujeme/nlite_sk.htm
    Nie, ze by som nechcel poradit, ale bolo davno a polku som zabudol.
    a co mam stim nLitem delat? to mam jako skopirovat CD s windowsem do komplu nbo na co to je ?

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Je potřeba si pomocí toho vytvořit instalačku obsahující Service Pack 2 (pokud ji už nemáš), což by ti mělo pomoct...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

no a koukal jsi přímo na označení čipu co je na boardu? určitě ho bude používat více výrobců a tudíž by mohlo být vícero různých driverů.. už jsem se s podobným problémem setkal.
    edit: problém je v pciexpress grafice, vyndej ji a použij pro instalaci jakoukoliv pci grafiku a po instalaci tam loupni pciexpress - 100% řešení...
    Naposledy upravil Rache; 27.07.2007 v 23:15.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání