Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: nefunguje spusteni jako win xp

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní nefunguje spusteni jako win xp

Na nb mam winxp a pouzivam ucet s omezenymi pravy. Obcas potrebuji spustit neco jako admin. Dnes rano jsem ale spustil nb a potreboval jsem neco naistalovat. Kdyz dam spustit jako napisi heslo atd. vyskoci hlaska. Windows nema pristup k danemu zarizeni, ceste nebo souboru. Ty nemusis mit vhodna prava k pristupu. Nevi nekdo kde ty prava nastavit? Vzdy mi to chodilo. Kdyz se prihlasim normalne jako admin vse vali.

Standardní Re: nefunguje spusteni jako win xp

Ten admin account je lokální?
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Ano je.

Citace Původně odeslal chinook Zobrazit příspěvek
    Na nb mam winxp a pouzivam ucet s omezenymi pravy. Obcas potrebuji spustit neco jako admin. Dnes rano jsem ale spustil nb a potreboval jsem neco naistalovat. Kdyz dam spustit jako napisi heslo atd. vyskoci hlaska. Windows nema pristup k danemu zarizeni, ceste nebo souboru. Ty nemusis mit vhodna prava k pristupu. Nevi nekdo kde ty prava nastavit? Vzdy mi to chodilo. Kdyz se prihlasim normalne jako admin vse vali.
    Projevuje se to jen u té jedné instalace nebo i dalších?

Jenom na NB a uz jsem nato prisel cim to je. Mam pda a nejede mi pres activesync internet. Tak jsem zmenil v registrech

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows CE Services AllowLSP na 0.

Na desktopu ani starem NB neni problem (u vsech pouzivam stejnou instalaci widli). Na novem sice internet jel na pda, ale po resetu (reset byl az tak za 14 dni pouzivam hibernaci, proto jsem zapomnel kde jsem co menil) jiz prestalo jit spusteni jako. A jeste kdyz jsem byl pripojen pres wifi a NB skocil do rezimu standby tak wifi se pripojila k si WXYZ (takova sit tu neni) a nejel ani internet. Musel jsem resetovat. Vcera vecer jsem odstranil dany registr a uz to frci, ale zase nejede internet na PDA.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Partition Magic 8.0 + win98 SE + win XP HELP
    Založil tda7250 v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 13.04.2005, 19:11
  2. Jak natáhnout do win 2K thme jako Xp
    Založil AmOn_Lhaw v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 02.03.2003, 19:48
  3. sit. hesla we WIN XP.........
    Založil Michal v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 4