Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Mike.Pr začíná

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Mike.Pr začíná

Tak i mě se aktuálně zalíbilo focení
    (už to bude sice skoro rok, ale času není nikdy nazbyt) , první vlastní foťáček jsem si pořídil poté, co jsem byl na Loveparade a pěkně mě štvalo to, že jsem si hodně zajímavých kostýmů a celkově tu atmosféru nemohl sám zvěčnit.

Takže jsem si pořídil, alespoň na jednodušší focení Panasonic LS2, teď nedávno jsem přešel na D70 + základní 50mm Nikkor F1,8.

První foto je ještě z LS2 a dlouho dobu zdobilo můj desktop, foceno někdy večer při západu v PS jsem jen dodělal efekt filtru. Ty zbylé jsou z procházky po Praze už s D70 bohužel bez jakéhokoliv PP.

Poslední dobou ale nějak nestíhám, takže i když bych rád tak na focení není čas. O to méně je ho na postprocessing

Vlastní tvorbu, ale už delší dobu pročítám a tak už by mohla být i řada na mě něco ukázat. Ale zatím jsou to spíš jen pokusy a ne moc zajímavé nápad.

Určitě se těším na názory
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní Re: Mike.Pr začíná

Ahoj,
    určitě se tvé fotky brzy dočkají komentářů od více zkušených uživatelů. Na mě působí velmi dobře. Nejsou rozhodně všední - zvláště pak jednička.
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Member Avatar uživatele ArAnWe
    Věk
    37
    Vliv
    235

jednicka u me zabodovala ... fakt pekna ... ostatni taky nejsou spatny, ale proti te prvni ...

Díky, s tou jedničkou jsem to docela čekal. Hodně známým se na na ploše mýho notebooku líbila a o to méně lidí věřilo, čím jsem to vyfotil.

Tak mě napadlo, že jsem zapomněl na můj aktuální wallpaper.
    Ta fotka vznikla strašnou náhodou, když jsem byl u známého, který taky fušuje do fotografování. Jen tak jsem nechtě cvakl foťákem a vzniklo toto.

Takže věřte nevěřte, je to rozmázlý věšák s prádlem. V PS jsem jen posunul bílou do zlatava, přišlo mi to pak výraznější a já osobně mám hodně rád abstrakce.
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky

libi se mi 1+2, tramavaj je taky pekna s muzeem v pozadi...jen bych se snazil ten znak oriznout soumerneji, kdyz nesoumerneji to uz nejde.
    Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.

Citace Původně odeslal uberguru Zobrazit příspěvek
    libi se mi 1+2, tramavaj je taky pekna s muzeem v pozadi...jen bych se snazil ten znak oriznout soumerneji, kdyz nesoumerneji to uz nejde.
    Jasně to je pravda, tyhle fotky se jen ve Photoshopu ani neohřáli. Teda krom wallpaperů. Ale je to někdy makačka s pevným objektivem udělat solidní kompo, přišlo mi, že ze mě mají turisti novou atrakci

no u me je to tak
    1/ je u me v levym rohu moc tmava a neostra mozna me tam vadi i ta trava vlevo
    2/nevim co jsi chtel zachytit asi list predpokladam ale je to takovej roh niceho
    3/jestli slo o ten znak na tramvaji tak posunot nize aby nahore nebyl urizlej
    4/jsi asi ostril pavucinu ale pavucina ktera vede z leva do prava mezi tulipany je krapet nezajimava
    Intel Core2Duo / 6600 @ 3,36gHz / Arctic Cooling Freezer 7 Pro , Asus -P5K-E , Kingston DDR2 4x1GB 1066MHz CL5 , Gigabyte GTX 280 , 2xWD raptor 74Gb + 300WD, Thrmaltake VA8000 , Yesico FL-550W , G15 , G7 , speedlink medusa 5.1 > Canon EOS 40D + EF 50 f/1.8 II + Sigma 10-20/4-5.6 EX DC HSM + Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM + HOYA HMC polarizing + PS3 60Gb + LCD Samsung LE40M87 fullHD + Toshiba Qosmio G50 10T

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání