Výsledky 1 až 25 z 45

Téma: Výběr špuntových sluchátek

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Výběr špuntových sluchátek

Zdravím,

vím, že už se to tu párkrát řešilo, ale většinou se sklouzlo ke KOSS Porta apod. Navíc čas se posunul a určitě přibylo pár nových modelů

Vybírám nějaká špuntová sluchátka, doteď jsem měl SONY MDR-EX71SL/B a spokojenost, ale bohužel se něco podělalo v rozdvojení kabelů a mám to doslova mono

Takže řeším jestli znovu ta samá nebo něco nového:
    - SONY MDR-EX71SL/B
    - Sony MDR-EX90LP - mohli by být dobré, ale zatím jsem je v obchodě nikde neviděl
    - SENNHEISER CX 300 - vypadají podobně jako Soňáky, ale jak vychází ve srovnání s nimi?
    - KOSS Spark Plug - výhoda doživotní záruky někteří si ale stěžovali na přílišné bassy
    - Creative EP-630
    - navrhněte další špuntová sluchátka..?

Díky za každou radu

EDIT: Abych doplnil, používám to hlavně na poslech hudby z Palmu (většinou DnB) nebo třeba filmy z notebooku, když musím jet dloouho autobusem.
    Naposledy upravil MarK (CZ); 05.03.2007 v 13:03.

Standardní Re: Výběr špuntových sluchátek

Mam The Plugy a mohu doporucit. Pouzivam je k PDA na cestz MHD atd. a spokojenost.
    PC: AMD Athlon 64 X2 3800+ EE, 2x 1GB DDRII800 A-Data, 120GB + 500GB, externi disk 320GB, 23" LCD Apple Home Cinema HD + 20" LCD LG L2000C-SF, Logitech Cordless MX3100, Sennheiser HD580
    PDA: FSC Loox 420 + Koss The Plug + 1GB SD Transcend 80x
    Photo: Olympus E-500, 14-45mm 1:3.5-5.6, 40-150mm 1:3.5-4.5 + FL-36 + 8GB SanDisk Ultra II + 512MB Kingston + Lowepro EX 160 + Tamrac

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

V praci mam spunty od Kosse. Co se tyce pohody poslechu jsou ok. Idealne vytvari efekt odtrzeni od prostredi-coz bych naopak napr. pri ceste do prace (chodniky, prechody, doprava) zvazil.
    Btw. nedavno mi nabizel Neller novy za velmi prijemnou cenu
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Záleží na akceptovatelné ceně. Uvedené je jen nejnižší liga.

Mám už drahně let Sony MDR-EX71 a nemůžu si na nic stěžovat, osobně je považuji za vrchol k mému mp3 přehrávači. Perfektně sednou do uší, nevypadávají, velikost kabelu je tak akorát když nosíš přehrávač na krku (v balení je samozřejmě prodloužení), zvuk je slušný, hodně ale záleží jaký druh hudby posloucháš a jaký zvuk máš rád.
    Dell XPS 1210,Sams 275t,Microsoft XBOX360,Natural Mouse 6000 + Keyboard 4000,Windows 7 Professional
    Blondie : You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig.

pHp: A znáš nějaká lepší špuntová sluchátka?

Zdenek: MDR-EX71 jsem měl doteď a taky spokojenost... Ale když se podělal ten kabel, tak přemýšlím, jestli by jiná sluchátka nemohla být také dobrá či lepší.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Dobry vyber notebookov
    Založil SonnY v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 28.02.2007, 22:50
  2. Samolepky na case - škoda že takový výběr není u nás
    Založil Luke_chiptuning v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 50
    Poslední příspěvek: 25.12.2005, 20:42
  3. Vyber stolniho DVD prehravace - musi umet Divx
    Založil Halen tech v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 113
    Poslední příspěvek: 21.08.2005, 17:50
  4. Prosim o radu : vyber sluchatek pouze pro hrani her !
    Založil MB.Freerider v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 02.03.2005, 16:39
  5. W XP. misto sipky tam mam vyber textu a u nej sedej ctverec
    Založil Miiisa v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 03.01.2004, 02:27

Pravidla přispívání