Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Notebook za 30k duraz na RAM - HP, Toshiba ??

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Notebook za 30k duraz na RAM - HP, Toshiba ??

Zdravicko,
    chystam se upgradovat komp a tak uz jsem se rozhodl rovnou pro notebook, bude i VS a tak no.

vyuziti: nejake malo hry, grafika - Photoshop znate to Pak jsem hroznej prasak na zavirani aplikaci, takze mam pustene vse a jen to davam na listu, Opera ma taky bezne 20 oken a tak i radsi PC uspvam, tedy velka RAM, kazdopadne do budoucna aby sel upgrade RAM, nejlepe na 4GB, to myslim vazne a tohle jen tak nekdo nenabizi krom Aceru (vylouceno asi), HP, Toshiby.. no zkuste mi to kdyztak rozmluvit protoze je to velkej orisek, ale ten ntb chci mit tak 4-5 let proto ta rezerva na update a verte ze bude.

Pozadavky:
    • 64bit 2 jadra

• DDR2 1GB+

• nesdilena grafika aspon neco malo

• HDD 100GB+

• DVDRW+- docela by se siklo i RAM

• vyhodou dalsi ficurky jako je Wifi, 1GBps sitovka, Bluetooth, TV-out, firewire a taak..

Jestli to tedy bude na AMD, Intelu ci Nvidia ci ATI je mi jedno, ackoliv uprednostnuji Core 2 Duo, ale pri mych narocich si nemohu vybirat.

Tipy:
    Toshiba Satellite A100-192
    k tomu se klonim asi nejvice ackoliv ma jen 512MB, tak je to supr cena. Prikoupil bych jeste 1GB ci vymenil za 512MB a bylo by to tak nejak tesne pres. Hlavne ma to rozsireni na 4GB, to je spatne schani a je to snad dobra znacka co jsem cetl, ne? Procak primo paradni

Hewlett-Packard nx7300 - RU605ES
    No tohle je taky moc pekne za fajn cenu, ale integrovana grafika Konkretne proc pro tohle reseni nejsem, kdyz vlastne nebudu ani moc hrat.. no slysel jsem ze tak jako tak to hodne snizuje vykon PC jak to pouziva jednu sbernici ci jak se tomu rika a dnes uz je grafika potreba i v systemu a pri obcasnem zahrani uz ani nemluve, no. Nevim, co myslite? Vyplati se mi jit do nesdilene grafiky? Tedy tuto volbu vyloucit?

No a dal? No v podstate uz ani nejak nevim co dal... hledal jsem hledal, ale nic nevyhovuje :/ Ci aspon neprevazi to negativum ktere to ma.

Tedy co doporucujete? Predem diky moc, Skodik

Standardní Re: Notebook za 30k duraz na RAM - HP, Toshiba ??

No jsem tedka dokonce zjistil ze to mam vybrane jen Core Due a ne 64bitove Core 2 Duo, tedy to mi naprosto rusi plany.

Nabizi se mi otazka existuje chipset na C2D s podporou 4GB RAM?

kdyz to tak ctu tak bych ti doporucil radu HP 8430 . Ted jsem jeden kupoval a je to fakt luxus. Chce si to vsak dat pozor v tyhle rade se menej konfigurace a je to peknej bordel . Ja kupoval ten s rozlisenim 1680 x 1200 . Vim ze je to mimo tvoji cenovou hranici a to dost drasticky ale s tvoje pozadavky jsou takove.

Pokud chces usetrit tak si kup Fujitsu , ale ja bych si zadny nekoupil prijdou my hrozne plastovy a provedeni takovy nijaky.

taky jsi nerikal jakou by jsi rad vydrz baterky a jestli ho budes prenaset a jak casto pojedes z baterky mozna by jsi mohl premyslet na nejakym desktopovim laptopu jsou levnejsi. v kazdym pripade preju hodne zdaru

co treba tedy tohle
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42380

Jinak aby ti vydrzel notebook 4-5 let a porizovaci cena byla do 30 K si myslim ze je nerealny. Ja kupoval NB za 50 K pred 2 lety a dnes je to stredni trida ne ze bych si stezoval snad jeste takovy 2 roky vydrzi.
    Naposledy upravil melandr; 15.01.2007 v 23:05.

hmm... ten je peknej

Jinak myslite ze ty pozadavky vyse jsou nerealny? Treba to co jsem psal vyse se za 30k da sehnat v pohode i mene trochu ale bez te podpory 4GB, tak proc s je to takovej problem?

Jinak baterka, no to si nemuzu vybirat, uz tak si vybiram az dost, takze proste libovolne...

Jj, ten MicroStart, co ukazujes je tabulkove moc dobrej, kamos ho ma tyden a zatim dobry, jen nevim jaka je to znacka MicroStar?, zda to neni shit jak Acer. A taky prave bohuzel pamet jen do 4GB grr :/
    Naposledy upravil Skodik; 15.01.2007 v 23:20.

fakt by ma zaujimalo, naco chces tie 4GB pamete vyuzivat ... podla toho sa orientovat je totalne zcestne, pretoze realnu testovanu podporu najdes iba u najdrahsich profi orientoavanych notebookoch a ty chces pritom low end do 30k ...
    Sound (Sennheiser HD 580 + Meier Corda Move) just great
    Workstation (Intel i5 4590 + Noctua DH14×Asus Z97-A×24GB DDR3×480GB Sanmsung 850 Pro + 1TB WD + 1TB WD + 1TB Samsung+×MSI N760 TF 2GD5/OC ×Enermax Pro82+ 425W×Antec Solo Modded×Dell UltraSharp U2713HM 27"×Logitech MX3200×Inspire T3030) not so silent anymore
    Photo (Sony A6000×32GB SD×stuff×Crumpler Long Schlong+Tenba D-15c×Velbon V2000×Lomo LC-A) creative
    Notebook (IBM ThinkPad T420s×nejaká i5×240GB Samsung 850Pro×8GB RAM×dve baterky×blabla) mobile
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem), už můžete i "anonymně".

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    297

Doporucoval bych ujasnit si vahu. Ono jestli to budes tahat kazdy den do skoly, tak se ti 15.4" krava pronese.
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    312

Citace Původně odeslal mraky Zobrazit příspěvek
    Doporucoval bych ujasnit si vahu. Ono jestli to budes tahat kazdy den do skoly, tak se ti 15.4" krava pronese.
    V batohu úplně v pohodě, tahám svůj Asus (2,85Kg myslim) takhle denně a žádný problémy mi to nedělá.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

MadCap, jasne, ale vem si to ze je to trochu jako Bill, kdyz rikal 768kb staci ted ano, ale za ty 3 roky si poridis za normalni cenu 2GB a mas zase vystarano, proto chci 4GB.

Tedka mam 1GHz Duron, pred 7 lety jsou ho koupil s 128 DDR a deska umela 2GB!! Tomu ja rikam technologicky dymenzovane.. a ne ze dneska je normalni 1GB a 2GB jsou dice dobry, ale ale vlastne uz to clovek pak nerozsiri.

Tak asi to je duvod, je hodne blbej? Jak fakt nevim. Ale ten ntb, mi fakt vystaci bohate na 5let o vykon CPU nejde, s tim si v systemu zajiste vystacim i za tu dobu.

mraky, vim no, jsem si toho vedom. A btw, taky si moc s temi pozadavky nemohu vybirat.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. FAQ DvD to DivX
    Založil AjsTi v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 186
    Poslední příspěvek: 04.01.2010, 20:56
  2. Hlasité ventilátory na notebooku Asus M6Va > řešení!
    Založil bird birdovicz v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 5
    Poslední příspěvek: 04.12.2005, 23:50
  3. Reklamacni rad - softcom
    Založil Jezevec v sekci fóra Reklamace a §
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.05.2005, 14:50

Pravidla přispívání