testoval som si kvalitu pretaktovania a takto to dopadlo. myslite si ze je to problem? znamy mi vravel ze po tak dlhej dobe nie.
prikladam obrazok:
![]()
testoval som si kvalitu pretaktovania a takto to dopadlo. myslite si ze je to problem? znamy mi vravel ze po tak dlhej dobe nie.
prikladam obrazok:
![]()
Master: Gigabyte H97M-HD3, i5 4670, Kingston 8GB RAM, Intel HD 4600, 24" Samsung 245B, ...
Slave: Asus K50IJ-SX259, C2D T9500, 3GB RAM, X4500MHD, 15,6" HD Ready, WiFi, BT, ...
nezalezi po jake dobe ... proste ta chyba JE
zkus jinou verzi prime: http://www.mersenne.org/freesoft.htm
nebo stressprime: http://sp2004.fre3.com/download.htm
uvidis
nějaký mobilní hračičky
len ono je to cele dost blbe. vies mozem ist bud o par MHz nizsie alebo pridat stavu. pustim prime a co ked mi zahlasi chybu po 70 hodinach testovania? nevjem ci mi rozumies ale takto to moze ist do nekonecna mam pocit.
prvy link je na prime95 verziu aku mam doma, teda ktorou som to testoval.
druhy je na program ktory som este nikdy nevidel. ktorym teda otestovat znovu? inak Vcore som dvihol na 1.3V. Mam ale strasne shitny zdroj Eurocase ... Kolkokrat som sledoval co i len senzory na doske, tak to napatie neskutocne kolise . Kupit novy zdroj alebo pridat viac Vcore alebo ubrat Mhz? co by si navrhoval?
Naposledy upravil Jarko; 07.01.2007 v 11:49.
Master: Gigabyte H97M-HD3, i5 4670, Kingston 8GB RAM, Intel HD 4600, 24" Samsung 245B, ...
Slave: Asus K50IJ-SX259, C2D T9500, 3GB RAM, X4500MHD, 15,6" HD Ready, WiFi, BT, ...
to je uz moc, nejdelsi doba kdy se mi chyba opakovala bylo +- 30h ... bylo to nastaveni IDE Bus Masteru (pokud mas OS na SATA disku, tak zkus tuhle volbu vypnout) ... jinak pokud to byla chyba pameti, cpu nebo problem kompatibility resp. nasledek pretaktovani, tak se chyba objevila do 10 hodin behu testu
a hlavne pokud po ubrani par MHz se chyba neopakuje, tak myslim neni co resit
nějaký mobilní hračičky
Tipoval bych to na ten zdroj, prostě čas od času příde po elektrice nějakej výkyv, kterej to dostatečně nevyfiltruje a bum. Ale je to jen můj osobná odhad.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
aby som nezabudol mam Eurocase 350W bez PFC.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)