Mám doma xGB videosouborů DAT, jeden má asi 40-50MB, dá se to něčím splasknout![]()
?
Mám doma xGB videosouborů DAT, jeden má asi 40-50MB, dá se to něčím splasknout![]()
?
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Jo,jo DAT format je většinou z VCD nebo SVCD a je to defacto MPEG1.
Takže TMpegEnc nebo podobný software, převést na MPEG1 a to už můžeš převést do DivX 3, 4, 5 , Xvid nebo do kteréhokoliv kodeku, který preferuješ.
http://www.doom9.org/software.htm
AMD Athlon XP 1700+ B0 JIUHB @ 9x250 | Asus A7N8X DLX rev. 1.04 bios 1009 modded BPL + ROMSIP | Trig T40-7 Plus | 2x 512MB PC3500 DDR KingSton HyperX CL2 |ATI Radeon X800GTO@16 pipelines 256Mb TVOUT/DVI | Maxtor DiamondMax9 80GB 7200rpm 8Mb cache| Z-Com Xi626 | DVD-ROM Pioneer 120S | LC Power 550W | Compaq MV700 monitor | w2k/sp4 |
Doma to zkusím, díky moc![]()
Nechcete mi někdo postnout přibližný postup?? Jsem si stáhnul nějaké ty packy a zkoušel, tak mi to zkomprimovalo 43MB na 1,9GB![]()
Takže co a v čem. Dík
DAT je skoro vzdycky MPEG1 nebo MPEG2 (VCD nebo SVCD) .. staci prejmenovat na *.mpeg ... ale VCD je tak zalostna kvalita ze nevim proc to chces hazet jeste do divxu..na to uz se nepujde ani koukat....jinak samozrejme staci natahnout ten mpeg do virtualdubu a tam ulozit v jakym chces kodeku...
WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz
Jedná se o karaoke(běží text, v pozadí nějaké obrázky a melodie), asi 50 megové soubory, takže až tak kvalitu nežeru. A když jsem tam něco navolil, tak mi to zkomprimovalo skoro na 2giga(1soubor). Takže mi by stačilo, i kdyby to bylo jen o 1/3 menší, ale aspoň tolik. Takže který kodek bys mi doporučil![]()
pro jednodussi pouziti bych doporucil jednopruchodovej xvid treba na bitrate 1000 a zvuk do mp3...ja takhle zachytavam z telky klipy a pohoda kvalitka...chce to zkouset...jinak o to karaoke VCD bych mel zajem...dost jsem je shanel..
WEBDESIGN + TVORBA E-SHOPU http://www.dreammedia.cz
No to je právě asi jediná věc, kterou nedám, protože mě to stálo hodně úsilí a několik peněz, i když......
Jinak lama nejsem, ale s videem jsem nikdy nic nedělal, takže těch nastaveníček je na mě trošku moc. Ale dík...
ked ti spravilo tak velky subor, tak si mal v menu video-->compression nekomprimovane snimky. Musis tam zvolit full processing mode, jaku chces kompresiu, to iste na zvuk.Původně odeslal Millisx
![]()
Gigabyte P35-DS4, E8400@4140 MHz (460*9) 1.34V, A-DATA 800+ 2GB kit, Seagate 320&200 GB, Radeon HD2400XT, NEC AD-7170S, Corsair HX520W
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)