Mam problem s touto mechanikou pri napalovani cd aj dvd Chybu ktoru vyhodi nero :
S citanim mediii nebol ziaden problem je to nova mechanika. Tuto chybu som zistil po reinstale windowsu. Poradte pls co s tym DIK
Mam problem s touto mechanikou pri napalovani cd aj dvd Chybu ktoru vyhodi nero :
S citanim mediii nebol ziaden problem je to nova mechanika. Tuto chybu som zistil po reinstale windowsu. Poradte pls co s tym DIK
Aky mas firmware ? Mas instalovane ASPI ? Apropo ked uz davas obrazok niekam na web , skus dat kusok vetsi , mam iba oci nie dalekohlad.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
No tak to si mi moc nepomohol na mna musis trochu pomalsie. Prosimta co je to firmware a aspi a stym obrazkom si miyslim ze to nije take tazke zvacsit si ho v nejakom programe .... DIK
Firmware je nieco ako bios u napalovacky , na www.cdr.cz si pozri hardware a najdi si napalovacku a porovnaj. Aj alcohol Ti vypisuje aky mas firmware. Aspi su ovladace ohladom IDE zariadeni. A ty si myslis , ze ked si ten maly obrazok zvetsim ze nieco uvidim ? Nemam NASA zariadenie a ani to neviem ako vo filme![]()
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Asus A6T // Mark03 ~ 9000
Thorton 2000+ @ Barton 3200+ (11*200) 1.65V // Epox 8RDA+ Rev.2 V-Data DDR400 1GB // MSI RX9800Pro // Mark03 ~ 6570
boze ludia ja neviem preco tu pisete taketo hovadiny ten obazok som daval na net prvykrat nepochopim takych ludi ktory nevedia pochopit ze kazdy nieje profik a nieje na nete kazdy den. Ale ak sa chcete bavit na tom obrazku tak pohoda
INAC za kazdu radu dik a uz budem robit screeny cez ALT PRTSC
Teoreticky by to mohla způsobovat i StarForce... neinstaloval jsi něco s touhle ochranou?
Phenom II X4 955 BE + CoolerMaster Hyper 212+ | Asus M4A79T Deluxe - AMD 790FX | Kingston HyperX 2x4GB DDR3 1600 MHz | Asus EAH6850 DC/2DIS/1GD5/V2 + LG Flatron W2220P-BF | Kingston SSDNow V+100 Series - 96GB + Samsung SpinPoint F3 500GB SATA II | DVD RW LG GSA-4167B | Asus Xonar DG + Logitech Z-4e 2.1 + Koss SB/40 | Corsair Vengeance M90 + Logitech UltraX | Thermaltake Dream Tower Soprano VB1000SNS + Enermax Liberty EL500AWT 500W
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)