Neviete poradit dobry obchod s pouzitymi notebookmi niekde v Prahe ? Ide o serioznost aby tam nepredavali nejake sroty a rozumne ceny.
Diky moc
Neviete poradit dobry obchod s pouzitymi notebookmi niekde v Prahe ? Ide o serioznost aby tam nepredavali nejake sroty a rozumne ceny.
Diky moc
skratka compjuter
Vsude, kde je prodavaj oficielne jako PC bazary se specializaci na notasy chtej za ne pomerne dost nadsazeny penize (na to ze je v zahranici vykupujou po stovkach, jako vyrazeny z velkejch firem za hubicku = dle slov vetsiny prodejcu "starsi zbozi z predvadecich akci" = notas, kterej ve firme vystridalo 15 lidi, ktery se k nemu chovali jako prase, jelikoz kdyz jim chcipnul, dostali novej).
Skutecne nejlepsi cesta je si projet inzeraty a vybrat si neco podle gusta, treba s doklady, zarukou atd. Najdes bez problemu behem tydne, dvou to, co by sis predstavoval a za cenu treba 2/3 az polovicni, vuci porizovaci, ci i o nekolik tisic mene, nez za podobny model chtej ve zminovanejch PC bazarech.
A ohledne jejich "zaruky", nedelam si moc iluze, ze vetsina reklamaci na bazarove koupeny notebooky bude prakticky nevymahatelna, jelikoz skoro vsechny vady smetou pod stul s tim, ze je to starsi zbozi a ze je tedy zavada na nem prirozena a stejne sis ji zpusobil urcite sam (jelikoz kdyz jsme ti notas prodavali, tak preci fungoval). Bez ohledu, co na to rika zakon.
Naposledy upravil tiktak; 07.11.2006 v 13:44.
Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret
Přesně takovou zkušenost mám taky. Byl jsem se v obchodě v Brně podívat na nc6220 (kterej vypadal opravdu jako novej, takže minimálně občas asi nelžou s tím, že ty notebooky nikdy pořádně nejely), ale taky tam měli nc4200, s totálně poškrábaným víkem (o tom mi tvrdili, že je to poškrábaný od brašny, že se to stane dřív nebo pozdějc vždycky a že ten notebook opravdu nikdo dlouhodobě nepoužíval) a navíc chyběla záslepka PCMCIA slotu (to mi prozměnu tvrdili, že dneska se už ta záslepka k novým notebookům ani nedává - když mi to říkal, tak jsem se už opravdu málem nahlas rozesmál).
Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
2frelichl: S tím víkem to může být klidně i pravda, stačí si dát do brašny propisku a pokud je daný NTB "plasťák", tak to jde velmi rychle. Když jsem měl Acer TravelMate 530, tak jsem první asi dva až tři týdny nosil v brašně s NTB i psací potřeby a spony od propisek udělaly svoje
Ale je to obchod od obchodu, někde nabízejí solidní zboží, někde se pokouší podstrčit totální xindly...
Ale třeba ten boxed.cz se mi jeví docela sympaticky, mj. u "jetých" notebooků je tam psán docela podrobný popis opotřebení a kámoš si tam myslím nakonec kupoval T21ku a je spokojenej![]()
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Kolegové mají pravdu, nicméně, pokud bys trval na obchodu, zaznamenal jsem docela pozitivní reference na firmu boxed.cz, mají docela často v nabídce "klasiky" typu IBM T23... Záleží samozřejmě taky na tvých nárocích, co od toho notebooku čekáš. Chceš-li nějaký notebook na "práci kancelářského typu, co trochu vydrží - jak baterkou tak mechanicky", mohla by tě tato firma zajímat.
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
Mam na vec obdobny nazor, len si chcel vediet ci sa tu nevyskytuje nejaka anomalia kde by sa dalo dobre nakupit.
skratka compjuter
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)