Výsledky 1 až 25 z 29

Téma: jak 100% roztočit 3 pin ventilátor?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní jak 100% roztočit 3 pin ventilátor?

ahoj, koupil jsem si do case 4 kousky arctic cooling 3TC vetilátorků. Ale zjistil jsem, že po delším vypnutí kompu se potom 2 z nich neroztočeji Mám je v biosu nastavené na silent mod, protože na cokoliv jiného už hlučeji. A takhle mi to na uchlazení stačí. Jsou připojeny do desky ASUS P5W DH deluxe pomocí 3 pin konektoru. Nenechá se na ně připájet nějaký rozběhový kondík nebo nějaká podobná vychytávka? Díky za vaše rady a názory

Senior Member Avatar uživatele Anduril
    Věk
    42
    Vliv
    322

Standardní Re: jak 100% roztočit 3 pin ventilátor?

A neni to tim, ze tyhle vetraky maji teplotni rizeni a proto se nerozjedou hned? Resp. kdyz jim jeste ridis otacky pres desku, tak to pro TC imho neni to prave...
    ntb: HP EliteBook 8460p i7-2640M | 8GB RAM | 120GB SSD + 500GB HDD | ATi HD6470 | 14" HD+ | W7 PRO
    home: HP Docking Station | HP L2045W | WD 500GB Scorpio Blue USB box
    work: HP Docking Station | HP L2445W
    audio: Epiphone G-400 SG + Sounder Telecaster | E-MU 0202 | Cambridge Audio Azur 340R | Wharfedale Diamond 9.2 | Magnat Betasub 20A | Sennheiser HD555

Citace Původně odeslal Anduril Zobrazit příspěvek
    A neni to tim, ze tyhle vetraky maji teplotni rizeni a proto se nerozjedou hned? Resp. kdyz jim jeste ridis otacky pres desku, tak to pro TC imho neni to prave...
    Oni se sice hned nerozjedou, ale snahu mají. Když do nich strčím, tak se rozjedou

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Citace Původně odeslal Patrez Zobrazit příspěvek
    Oni se sice hned nerozjedou, ale snahu mají. Když do nich strčím, tak se rozjedou
    Otázkou je, jestli závada je elektrické, nebo mechanické povahy... To, že se rozběhnou až po "strčení" může být špatným ložiskem, které je předpokládám kluzné, že?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d Zobrazit příspěvek
    Otázkou je, jestli závada je elektrické, nebo mechanické povahy... To, že se rozběhnou až po "strčení" může být špatným ložiskem, které je předpokládám kluzné, že?
    průšvih bude v elektrice, páč to je fkat jenom polechtání, když to pustím, tak je vidět, že se kus pootočí a pak zůstene viset jakoby na magnetu (nebo jak to mám napsat ) chce to fakt jenom na chvilku zvednout napětí

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    358

Citace Původně odeslal Patrez Zobrazit příspěvek
    průšvih bude v elektrice, páč to je fkat jenom polechtání, když to pustím, tak je vidět, že se kus pootočí a pak zůstene viset jakoby na magnetu (nebo jak to mám napsat ) chce to fakt jenom na chvilku zvednout napětí
    V tom případě asi jo, ale mě to dělalo totéž, když odešlo ložisko. Kluzná ložiska mají problém s rozběhem a doběhem a když odcházejí, tak často již původní síla k rozběhu nestačí... Kondík by tedy možná pomohl, pokud je to jak říkáš...
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Jak zjistím kvalitu zápisu?
    Založil Hanz v sekci fóra Optické, přenosné a jiné disk(et)y
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 18.10.2005, 23:20
  2. jak provazat 2 nezavisle vetve site???
    Založil Lisak v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 04.09.2005, 13:55
  3. PHP bez koncovky php? MySQL jak?
    Založil Skodik v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 26.12.2003, 20:16

Pravidla přispívání