Potreboval bych naky 256MB 100MHz SO-DIMM
Nevedel byste nekdo o nakym obchode, kde by se to dalo koupit za rozumnou cenu
njelpim nekde v Praze
Je mi v podstate jedno, co je to za pameti, ale problem je ze musi jet na 440bx
Potreboval bych naky 256MB 100MHz SO-DIMM
Nevedel byste nekdo o nakym obchode, kde by se to dalo koupit za rozumnou cenu
njelpim nekde v Praze
Je mi v podstate jedno, co je to za pameti, ale problem je ze musi jet na 440bx
Bill Brana:"Pokud by všichni používali legální software, měl by Microsoft dostatek peněz na opravení snad všech chyb ve Windows."
Používáním GNU/Linuxu de facto poskytuji Microsoftu prostředky na vývoj Windows, ale přesně tak to je
Zkus boxed.cz, tam prodávají bazarový notebooky a občas tam 256ky SO-DIMM 100MHz mají. Jinak někdy jsou na pcbazar.net nebo tu na foru je taky pár lidí poslední dobou prodávalo...
Pak je ještě samozřejmě možnost Aukro atd....
Jinak přeju hodně štěstí, protože googlením dotazu "SO-DIMM 256MB 100 MHz" jsem zjistil, že na CZ bazarech jde o VELMI žádanou paměť...
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD
no ja vim, ze to prave vsichni shanej a nikde to neni
to je holt ta pr*el evropy, kde se neda nic koupit
Bill Brana:"Pokud by všichni používali legální software, měl by Microsoft dostatek peněz na opravení snad všech chyb ve Windows."
Používáním GNU/Linuxu de facto poskytuji Microsoftu prostředky na vývoj Windows, ale přesně tak to je
A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power
Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
otakza (i kdyz by mala bejt spis na vyrobce), proc se teda nevyrabi, kdyz je vscihni shanej ?
Jinak tady je celkove dostupnost min obvyklejch veci hrozna, dily na notebook sem si taky nechal poslat z GB, i s postou me to vyslo na polovinu ceny, co by to stalo tady a este se tady v Dellu kroutily jak goauldi larvy
Protože zase neshánějí tyhle paměti tak úplně "všichni" a výrobcům by se to už dávno nevyplatilo
S tou cenou NTB komponent je to dáno IMHO hlavně tím, že NTBs jsou v našich končinách stále považovány za luxus (byť čím dál menší) a tomu odpovídají i ceny... Když jsem viděl cenu nového 256 MB 100 MHz modulu, šly na mě mrákoty(stojí cca 2 tisíce)
![]()
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)