Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: zkusenosti s Samsung SH-S182D

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní zkusenosti s Samsung SH-S182D

ahojte, chci slecne do pc koupit DVD vypalovacku a tato se mi zda jako dobra koupe i co podle testu na cdr.cz. v te recenzi ovsem pisou...

Kód:
    K dokonalosti chybí jen podpora LightScribe...
    , ale v TSB jsem nasel ze jsou vlastne jak s ( http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=56201 ) LightScribe tak i bez ( http://interlink.tsbohemia.cz/defaul...em&stiid=56015 ) ?! Mate tedy nekdo nejake zkusenosti s touto mechanikou, nebo co si o ni myslite. diky...

PS: zvazoval jsem jeslti sem nebo do "Nakupni poradny" ale spis sem, pac si nevybiram mezi tim a tim, ale chtel bych spise toto

Standardní Re: zkusenosti s Samsung SH-S182D

Mam SH-182M, tak je znacena ta mechanika s podporou LightScribe. Mechanika je proti me predchozi NEC 3520 podstatne tissi (asi i o neco pomaleji kopiruje, ale to mi za ten mensi hluk stoji).
    Zapis 8x na media Verbatim DVD-R 16x a Verbatim DVD+R 16x je ve vyborne kvalite. Zadny problem nemam ani s Verbatimama DVD-RW 6x a DVD+RW 4x. Zkousel jsem LS media Philips a ty dopadly spatne. Jsou citelna, ale chyby presahuji povolene hodnoty.
    Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Citace Původně odeslal zivan Zobrazit příspěvek
    Mam SH-182M, tak je znacena ta mechanika s podporou LightScribe. Mechanika je proti me predchozi NEC 3520 podstatne tissi (asi i o neco pomaleji kopiruje, ale to mi za ten mensi hluk stoji).
    Zapis 8x na media Verbatim DVD-R 16x a Verbatim DVD+R 16x je ve vyborne kvalite. Zadny problem nemam ani s Verbatimama DVD-RW 6x a DVD+RW 4x. Zkousel jsem LS media Philips a ty dopadly spatne. Jsou citelna, ale chyby presahuji povolene hodnoty.
    tak toto je dobre vedet, diky moc

Member Avatar uživatele duves
    Věk
    62
    Vliv
    231

Citace Původně odeslal zivan Zobrazit příspěvek
    Aj kreslenie dopadlo zle: http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2006101203
    hadam to vyriesi novsi fw, osobne nevidim dovod preco by tato mechanika kreslila LS vyrazne horsie ako konkurencia.
    Naposledy upravil duves; 14.10.2006 v 09:39.

Citace Původně odeslal duves Zobrazit příspěvek
    Aj kreslenie dopadlo zle: http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2006101203
    hadam to vyriesi novsi fw, osobne nevidim dovod preco by tato mechanika kreslila LS vyrazne horsie ako konkurencia.
    no tak aspon vydim prvne jak vypada takovy potisk media... rozdil mezi mechanikou s LS a bez LS je nejakych 60 kc, takze asi vezmu tu s LS a budu casem doufam ze FW zlepsi kvalitu... ale osobne pochybuju, ze si budu delat potisk... jaky jsou na to vubec media? jak poznam (kdyz jsou zabalena) ze jsou pro LS??

Member Avatar uživatele duves
    Věk
    62
    Vliv
    231

Citace Původně odeslal Lisak Zobrazit příspěvek
    no tak aspon vydim prvne jak vypada takovy potisk media... rozdil mezi mechanikou s LS a bez LS je nejakych 60 kc, takze asi vezmu tu s LS a budu casem doufam ze FW zlepsi kvalitu... ale osobne pochybuju, ze si budu delat potisk... jaky jsou na to vubec media? jak poznam (kdyz jsou zabalena) ze jsou pro LS??
    Pozri aj http://www.micheldeboer.nl/flash-light/
    ako vidno, media pre LS maju oznacenie, cize omyl by mal byt vyluceny. Je tam aj porovnanie oboch kresliacich technologii - Label Flash a LigtScribe. Ten Samsung ma tiez laka, lebo chcem este mechaniku s Mediatek chipsetom a s podporou DVD-RAM 12x.

takze ji jdu koupit, podle testu a podle vas je dobra a vezmu tu s tim LS a uvidime snad novy FW pomuze no za zkousku to stoji

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. iiyama nebo samsung LCD?
    Založil Xander v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 11.10.2005, 16:13
  2. SAMSUNG TCCD pamete KONCIA!!!
    Založil MK2 v sekci fóra Paměti
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 14.02.2005, 19:34
  3. Driver ke Keyboard Multimedia SAMSUNG SDM 4500 P PS2
    Založil tiktak v sekci fóra Periferie
    Odpovědí: 8