Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: chyba cteni z disku Seagate

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní chyba cteni z disku Seagate

Dival jsem se na film a najednou se mi kousl pc.Tak jsem ho restartoval a pak jiz nenabehl.Vypsalo mi to chybovou hlasku.Nelze cist z disku.Tak jsem pc na chvili vypl a pak to zkusil winxp uz nabehli.Restartoval jsem system winxp a obet hlaska ze nelze cist z disku.Prosim nevite jestli bude vadny disk nebo existuje nejaky program ktery otestuje zda je disk v poradku??
    zkousel jsem testovat disk(co nabizi primo windows)po restartu se spustil test ale skoncil u 20procent a jiz dal se nerozbehl.Diky za rady

Standardní Re: chyba cteni z disku Seagate

Citace Původně odeslal Jack68 Zobrazit příspěvek
    existuje nejaky program ktery otestuje zda je disk v poradku??
    -> http://4um.ocguru.cz/showthread.php?t=44522

Citace Původně odeslal steelman Zobrazit příspěvek
    procetl jsem si prispevek a klikl jsem na odkaz http://www.seagate.com/support/disc/utils.html a tam po kliknuti na download se mi soubor bohuzel nestahl.Mel nekdo s tim podobne problemy??

Citace Původně odeslal Jack68 Zobrazit příspěvek
    procetl jsem si prispevek a klikl jsem na odkaz http://www.seagate.com/support/disc/utils.html a tam po kliknuti na download se mi soubor bohuzel nestahl.Mel nekdo s tim podobne problemy??
    Nechcel som reagovat ale neda mi to ... Co ti na tom nejde? Kliknes na odkaz, vyberes si diagnostic tools, vyberes desktop, na konci dole mas download, precitas si licenciu, vyplnis nejaku fiktivnu adresu, vyberesi si iso alebo floppy a ficis...

Skor by som hladal potom chybu najskor niekde na tvojom firewally alebo nieco podobne.

btw. teraz som to skusil a v pohode som sa dopracoval az k stiahnutiu, tj k tomu aby firefox ponukol ulozenie suboru

Citace Původně odeslal steelman Zobrazit příspěvek
    Nechcel som reagovat ale neda mi to ... Co ti na tom nejde? Kliknes na odkaz, vyberes si diagnostic tools, vyberes desktop, na konci dole mas download, precitas si licenciu, vyplnis nejaku fiktivnu adresu, vyberesi si iso alebo floppy a ficis...

Skor by som hladal potom chybu najskor niekde na tvojom firewally alebo nieco podobne.

btw. teraz som to skusil a v pohode som sa dopracoval az k stiahnutiu, tj k tomu aby firefox ponukol ulozenie suboru
    ano chyba je firewallu.Nejak me to nenapadlo.Dekuji moc!!

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nehezke hodnoty ze S.M.A.R.T. disku Seagate (Acer TM8104)
    Založil DanR v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 29
    Poslední příspěvek: 27.12.2005, 23:57
  2. Seagate 7200.7 a neznama chyba
    Založil Adam82 v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 29.11.2004, 22:43
  3. Neumerna zatez CPU pri cteni z disku
    Založil KocuR v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 15.05.2004, 13:42
  4. chyba disku I/0 "vyjměte disk"